Newsroom

Newsroom

Ρώσος αυτοκτόνησε σε livestream γιατί τον χώρισε η γυναίκα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα τελευταία λεπτά της ζωής του μετέδωσε μέσω livestream ο 31χρονος Ρώσος Αρσλάν Βαλέεφ, ειδικός στα φίδια, ο οποίος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του αφήνοντας το πιο δηλητηριώδες φίδι που είχε στη συλλογή του, μια μαύρη μάμπα, να τον δαγκώσει στο χέρι.

59cb73161dc5241e2f8b456c

Ο Αρσλάν Βαλέεφ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά το χωρισμό του με τη σύζυγό του, Εκατερίνα (Κάτια) Πιατζίκινα. Και οι δύο ήταν γνωστοί στη Ρωσία για το κανάλι τους στο YouTube καθώς και οι δύο αγαπούσαν τα φίδια.

Στο βίντεο που μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο φαίνεται ο 31χρονος blogger αρχικά να αναφέρεται σε κάτι που πρέπει να κάνει. Στη συνέχεια μπροστά στην κάμερα ακούγεται να λέει «αν πεθάνω, θα πεθάνω. Θα μείνω μαζί σας για λίγο ακόμα. Στην περίπτωση που – υπάρχει ένα μήνυμα στο κινητό μου για την Κάτια. Πείτε της ότι την αγάπησα πάρα πολύ» συνεχίζει δείχνοντας την πληγή από το δάγκωμα του φιδιού στο χέρι του.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει σε μένα. Αυτό είναι το τηλέφωνο της Κάτια, αν κάποιος καταφέρει να της τηλεφωνήσει, εάν έχει χρόνο να έρθει να με δει, θα ήμουν χαρούμενος. Στην πραγματικότητα πεθαίνω. Αντίο. Θα ήμουν χαρούμενος να δω την Κάτια» ακούγεται να λέει ο 31χρονος.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ τουλάχιστον ένα άτομο που έβλεπε τη ζωντανή μετάδοση ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον Βαλέεφ στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Μια ημέρα νωρίτερα ο Βαλέεφ είχε προαναγγείλει μια «ειδική μετάδοση με ένα από τα αγαπημένα μου φίδια» χωρίς, όμως, να δώσει κάποιο ίχνος για τις προθέσεις του.

Φίλοι του Αρσλάν Βαλέεφ δήλωσαν ότι στις 4 Αυγούστου είχε κατηγορήσει τη σύζυγό του για απιστία και στη συνέχεια την είχε χτυπήσει. Αργότερα ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος και στις 21 Σεπτεμβρίου προχώρησε σε μια δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Σε προηγούμενο βίντεο, ο 31χρονος είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για το διαζύγιο του λέγοντας «δεν μπορώ να περιγράψω το σοκ που βιώνω. Ξέρω τι πρέπει να κάνω, έχω ακούσει πολλές συμβουλές αλλά το αίσθημα του κενού που έχω μπορεί να περάσει με το χρόνο. Δεν συμβαίνουν θαύματα, δεν ζούμε σε παραμύθι».