Newsroom

Newsroom

Ρωσίδα δημοσιογράφος κατηγορεί τον Μαραντόνα για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από μια δημοσιογράφο στη Ρωσία για περιστατικό που συνέβη στην Αγία Πετρούπολη κατά τη διάρκεια της παραμονής του διάσημου Αργεντίνου εκεί για τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

595b6b411dc5243e4a8b4788

Την αποκάλυψη έκανε η ισπανική εφημερίδα El Mundo, παρουσιάζοντας τη μαρτυρία της ρωσίδας δημοσιογράφου Κατερίνα Ναντόλσκαγια. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο στην Αγία Πετρούπολη και όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, οι διηγήσεις διαφέρουν εντελώς.

Η γυναίκα είπε ότι ο Μαραντόνα προσπάθησε να τη γδύσει, όταν έφτασαν στο δωμάτιο, με το πρόσχημα της συνέντευξης. Εξήγησε, επίσης, ότι ο Μαραντόνα άρχισε να ουρλιάζει: «Ήμουν πολύ φοβισμένη και ήμουν έτοιμη να καλέσω την αστυνομία, στη συνέχεια, ένας από τους φίλους του άρχισε να μου ρίχνει χρήματα στο πρόσωπο» , ήταν τα λόγια της στην ισπανική εφημερίδα.

Από την πλευρά του Μαραντόνα, οι νομικοί του σύμβουλοι υποστηρίζουν ότι όταν η γυναίκα βρέθηκε σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου, ξαφνικά άρχισε να γδύνεται μπροστά στον Αργεντινό και ότι αμέσως μετά την έβγαλαν από το δωμάτιο.

Ο Μαραντόνα αναμένεται σήμερα (4/7) στη Νάπολι, όπου αύριο θα ανακηρυχθεί επίτιμος πολίτης της πόλης από το δήμαρχο.

πηγή :ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…