Newsroom

Newsroom

Ρούλα Πισπιρίγκου – Ραγδαίες εξελίξεις: Έρχεται αίτημα αποφυλάκισης σύμφωνα με τον δικηγόρο της

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι δικαιώνεται η πελάτισσά τους για τις διαδικτυακές αναζητήσεις της κεταμίνης 

a 316 1 1 1 1 2 1 1 1 3 5

Δηλώσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθων Παπαδόπουλος, ζητώντας να γίνει σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας της κατηγορουμένης. Ό

«Την πρωτοβουλία της έρευνας από πλευράς μας, θα την διατηρήσουν οι εισαγγελικές αρχές», δήλωσε στα ΜΜΕ ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης σχολιάζοντας τα όσα έγιναν γνωστά για της ψηφιακές αναζητήσεις της πελάτισσάς του και την κεταμίνη.

Παράλληλα σχολίασε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αλλαγή της απόφασης της Ρούλας Πισπιρίγκου για αίτηση αποφυλάκισης. Ο ίδιος σημείωσε ότι: «Δημοσιεύθηκε ότι αλλάζει την απόφασή της για αίτηση αποφυλάκισης, κάτι που δεν ισχύει. Είναι δικαίωμά της και εμείς θα το προχωρήσουμε».

Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι δικαιώνεται ο ισχυρισμός της ότι για πρώτη φορά έκανε έρευνα για την κεταμίνη στις 30 Μαρτίου 2022, σε χρόνο μεταγενέστερο από τότε που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ η σχετική είδηση.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…