Ρουφιανοκατάσταση!

Το κανάλι καρφώνει παραβάτες, οι άνθρωποι του  Άδωνι καρφώνουν το κάρφωμα, ο υπουργός καρφώνει κανάλι και δημοσιογράφο

5206251

Ωκαιροί, ω ήθη. Έδειξε στο Mega o Ευαγγελάτος κάποια πλάνα από καταστήματα του Χαλανδρίου. Από κείνα που κατέχει η μεσαία τάξη, στον δρόμο προς τα χρυσά κουτάλια του Μητσοτάκη. Αναζητώντας λοιπόν αγωνιωδώς λίγο οξυγόνο, εν μέσω ασφυξίας, οι καταστηματάρχες παραβίασαν τους σιδηρούς κανόνες του lockdown και επέτρεπαν στους πελάτες να δοκιμάζουν έξω από το κατάστημα ρούχα και παπούτσια πριν τα παραλάβουν. Και τα έδειξε ο γνωστός δημοσιογράφος χωρίς να κρύψει πρόσωπα και διευθύνσεις. Πράγμα που έπρεπε να κάνει αν ήθελε, όπως είπε εκ των υστέρων, να αποκαλύψει καταστάσεις και όχι να «δώσει» κόσμο στις διωκτικές αρχές.

Πάει αυτό. Κάποιοι ειδοποίησαν τον  Άδωνι, ο οποίος ήταν στην Αμερική. Για επενδύσεις! Και άμ’ έπος άμ’ πρόστιμα, ο υπουργός ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή, και φυσικά το αίτημά του έγινε δεκτό. Και τι έκανε ο εθνικός έμπορος επενδύσεων, που έχει βάλει στο μάτι τους εμπόρους ενδύσεων; Κάρφωσε τον δημοσιογράφο που «κάρφωσε» τους παραβάτες και υποσχέθηκε ότι θα τους κλείσει τα μαγαζιά άμεσα, όπως έκανε και με κάποια άλλα «θύματά» του στην Ερμού. «Θα κλείνετε κάθε μέρα μόνος σας ένα κατάστημα και σας ευχαριστώ πολύ, και το πρόστιμο θα το χρεώνει ο καθένας στον Νίκο Ευαγγελάτο» έκλεισε την παρέμβαση με το πιο μοχθηρό χαμόγελο.

Ρουφιανοκατάσταση! Το κανάλι καρφώνει παραβάτες, οι άνθρωποι του  Άδωνι καρφώνουν το κάρφωμα, ο υπουργός καρφώνει κανάλι και δημοσιογράφο. Θα μπορούσε να γελάσει κανείς, περιμένοντας χαιρέκακα την εκδίκηση του καναλιού, αλλά πού να το βρεις το κουράγιο για γέλιο τέτοιες εποχές. Διότι με εκατό νεκρούς τη μέρα, με τα λουκέτα να είναι η σίγουρη εκδοχή της αγοράς, με την απόγνωση των μικρομεσαίων να οδηγεί σε δοκιμαστήρια επί του πεζοδρομίου, με τη δημοσιογραφία της συμφοράς, και με τη συμφορά της εξουσίας, μιλάμε για τραγωδία, κι όχι για κωμωδία. Μικρά εγκλήματα, μικρές δολοφονίες, που τραγουδούσε ο Λουκιανός. Κάθε μέρα της πανδημίας.

Επιμύθιο. Θα έφτανε και μόνο η μοχθηρή κουτοπονηριά του υπαρχηγού του Μητσοτάκη, όχι μόνο για να θυμώσουμε, αλλά και για να τρομάξουμε. Αν τέτοιοι διαχειρίζονται τη ζωή μας, παιδιά, σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους. Εγκαίρως. Γιατί, διαφορετικά, άμωμοι εν οδώ. Αλληλούια.

Πηγή: Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…