Newsroom

Newsroom

Πισπιρίγκου: Στις 15 Νοεμβρίου η απολογία της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Απορρίφθηκαν όλα τα αιτήματα Κούγια

Η δίκη διακόπηκε για τις 15 Δεκεμβρίου, όπου θα ξεκινήσει έπειτα από 73 συνεδριάσεις την απολογία της για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

5775386

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ξεκίνησε η δεύτερη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο των δύο κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας. Στην συνέχεια η δίκη διακόπηκε για τις 15 Δεκεμβρίου, όπου θα ξεκινήσει έπειτα από 73 συνεδριάσεις την απολογία της για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Πιο συγκεκριμένα, η δίκη διεκόπη και πήρε άλλη ημερομηνία εκδίκασης εφόσον ο συνήγορος της Ρούλα Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας παρίστατο σε άλλες υποθέσεις, όπως εκείνη που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται και πάλι η μητέρα της.

Το δικαστήριο, μετά την απόρριψη σήμερα (10/11) και των τελευταίων αιτημάτων που υπέβαλε ο συνήγορος της Αλέξης Κούγιας, κάλεσε την κατηγορούμενη να απολογηθεί, ωστόσο ο κ. Κούγιας είπε πως δεν είναι έτοιμη.

Νωρίτερα σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου άκουσε κλαίγοντας από την εισαγγελέα της έδρας, τις κατηγορίες που τις αποδίδονται για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η δίκη για τις υποθέσεις ξεκίνησε σήμερα το πρωί με την κλήρωση των ενόρκων, οι οποίοι συνθέτουν, μαζί με τους τακτικούς δικαστές, την έδρα.

Το δικαστήριο συνθέτουν τρεις άνδρες ένορκοι και μία γυναίκα και τρεις γυναίκες τακτικοί δικαστές. Μεταξύ αυτών και ένας συνονόματος του Αλέξη Κούγια, ο οποίος ωστόσο όπως διευκρινίστηκε, δεν έχει καμία συγγένεια με τον δικηγόρο.

Λίγο μετά την έναρξη της δίκης, ο εν διαστάσεις σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίκου, Μάνος Δασκαλάκης, ζήτησε αναβολή της διαδικασίας, αίτημα που απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Ο πρώην άντρας της κατηγορούμενης ζήτησε αναβολή ώστε να ορίσει το δικαστήριο δικηγόρους για την υποστήριξη των κατηγοριών σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Το αίτημά του, που βασίστηκε σε οικονομική δυσχέρεια του ίδιου, δεν ελήφθη υπόψη από το δικαστήριο και απορρίφθηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο θάνατος της μεγάλης κόρης της οικογένειας, Τζωρτζίνας, είχε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για τα αίτια που οδήγησαν στους τραγικούς θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…