Newsroom

Newsroom

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι προσπάθησε να δολοφονήσει το παιδί της και μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

patra 3

Νέα ποινική δίωξη σε βάρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου θα ασκηθεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Γιώργο Νούλη, για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Κατά τον εισαγγελέα Πρωτοδικών που προχώρησε στην αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι προσπάθησε να δολοφονήσει το παιδί της και μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Κατ’ ουσίδαν, δηλαδή, ο εισαγγελέας απέδωσε την καρδιακή ανακοπή που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση από τη μητέρα της. Ωστόσο ο εισαγγελέας, όπως επισημαίνει το αποτέλεσμα αποσοβήθηκε λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών που στάθηκαν σωτήριες για τη ζωή του παιδιού.

Έτσι λοιπόν, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να βρεθεί το πρωί στα δικαστήριο της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας και να ζητήσεις προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…