Ρωσία – Παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης: «Ο Πούτιν θα έπρεπε να είχε χτυπήσει με πυρηνικά στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ»

«Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να.. ασπρίσει και να μετατραπεί σε μια… αρειανή ερημιά με έναν μικρό μόνο αριθμό ρωσικών χτυπημάτων. Μετά το ΝΑΤΟ θα… υποχωρούσε»

AP22262716086581

Με φόντο τις απειλές του Βλαντίμιρ Πούτιν περί προσφυγής στο πυρηνικό όπλο στον πόλεμο στην Ουκρανία, η είδηση για τη δήλωση παρουσιάστριας της κρατικής ρωσικής τηλεόρασης λίγες ώρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ μόνο προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί, ανεβάζοντας και άλλο τις «εντάσεις» σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ειδικότερα, η Ρωσίδα παρουσιάστρια Olga Skabeyeva δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ότι η Ρωσία θα έπρεπε να έχει ρίξει πυρηνικά στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, αφού οι μεγαλύτεροι ηγέτες βρίσκονται στη Βρετανία για την κηδεία.

Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια θεωρείται ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με το Κρεμλίνο και είναι παντρεμένη με Ρώσο πολιτικό.

«Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει σήμερα»

Η δήλωση αυτή έγινε το βράδυ της Δευτέρας και λίγες ώρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Η 37χρονη παρουσιάστρια, μιλώντας με καλεσμένους για το πότε και πού θα μπορούσε η Ρωσία να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά, προκάλεσε, λέγοντας: «Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει σήμερα, οι καλύτεροι άνθρωποι βρίσκονται στη Βρετανία για την κηδεία. Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία;».

Η Olga Skabeyeva προχώρησε στο συγκεκριμένο σχόλιο, απαντώντας στον στρατηγό εν αποστρατεία και νυν βουλευτή, Andrey Gurulev. «Έχουμε πολλούς στόχους» είπε ο Ρώσος στρατηγός, για να προσθέσει: «Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία -η ρίζα του κακού;». Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να «ασπρίσει» και να μετατραπεί σε μια «αρειανή ερημιά» με έναν μικρό μόνο αριθμό ρωσικών χτυπημάτων, είπε, και μετά το ΝΑΤΟ θα «υποχωρούσε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, που έφερε στο φως η Daily Mail:

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους