Newsroom

Newsroom

Ρωσία: Αποκομμένη από την πραγματικότητα η Ε.Ε.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε «αποκομμένες από την πραγματικότητα» τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν την Παρασκευή από την Ε.Ε. σε επιπλέον…

labrof

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε «αποκομμένες από την πραγματικότητα» τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν την Παρασκευή από την Ε.Ε. σε επιπλέον 12 Ρώσους και Ουκρανούς.

«Είναι κρίμα που το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έβγαλε μια απόφαση η οποία είναι αποκομμένη από την πραγματικότητα», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.

Σε άλλη δήλωση, το υπουργείο αναφέρει πως η Μόσχα ελπίζει ότι η απόφαση να σταλεί στην Ουκρανία μια αποστολή παρατηρητών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) θα βοηθήσει στην επίλυση αυτού που αποκαλεί «μια εσωτερική ουκρανική κρίση».

Εν τω μεταξύ, καθησυχαστικός σχετικά με τις επιπτώσεις της ουκρανικής κρίσης στις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές εμφανίστηκε ο Έρκι Λιικάνεν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ερωτηθείς σχετικά σε τηλεοπτική συνέντευξή του στη φινλανδική δημόσια τηλεόραση, ο κ. Λιικάνεν δήλωσε: «Για τις διεθνείς, ευρωπαϊκές χρηματοπιστωτικές αγορές, οι επιπτώσεις της δεν ήταν μεγάλες. Ήταν πολύ μεγάλες για την Ουκρανία, μεγάλες για τη Ρωσία, αλλά κατά μέσο όρο ήταν περιορισμένες διεθνώς».

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…