Newsroom

Newsroom

Ρωσία: 13χρονη έπεσε από γέφυρα πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια ενώ έβγαζε selfie και επέζησε (εικόνες)

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας οδηγός τρένου στην κεντρική Ρωσία όταν είδε ένα 13χρονο κορίτσι να κρέμεται από τα ηλεκτροφόρα καλώδια με 3000 βολτ πάνω από τις σιδηροδρομικές γραμμές.

5b504cdc1dc52429768b459b

Στη θέα αυτή, ο οδηγός του τρένου ειδοποίησε τον ελεγκτή να σταματήσει την παροχή ρεύματος και αμέσως ειδοποίησε τους αρμόδιους προκειμένου να την διασώσουν.

Το κορίτσι που παρά την πτώση της στα ηλεκτροφόρα καλώδια ήταν ζωντανό, πονούσε λόγω του ρεύματος αφού το σώμα της έφερε εγκαύματα.

Για να την κατεβάσουν χρησιμοποίησαν ένα σχοινί ρυμούλκησης προκειμένου να την τραβήξουν πίσω στη γέφυρα. Την ίδια ώρα, ορισμένοι στεκόντουσαν από κάτω κρατώντας ένα πανί σε περίπτωση που το κορίτσι έπεφτε κάτω.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα η 13χρονη έχασε την ισορροπία της και έπεσε από την γέφυρα στα ηλεκτροφόρα καλώδια στην προσπάθειά της να βγάλει selfie. Ωστόσο, επέζησε διότι δεν έπεσε στο έδαφος. Η φίλη της που ήταν μαζί δεν κατάφερε να την τραβήξει αφού όπως είπε μιλούσε εκείνη την ώρα στο τηλέφωνο.


«Καθώς πλησίασα τη γέφυρα είδα κάτι παράξενο να κρέμεται στα καλώδια. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν ένας άνθρωπος – ένα κορίτσι», είπε ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας.

«Κρεμόταν εκεί, τόσο μικροσκοπική και αβοήθητη».

Όπως είπε ο ίδιος χρησιμοποίησε το φρένο έκτακτης ανάγκης για να σταματήσει την αμαξοστοιχία και κάλεσε τον ελεγκτή να κόψει την παροχή ρεύματος.

«Το σώμα της έτρεμε από τον πόνο, αλλά γνώριζε η ίδια τι συμβαίνει και ζητούσε βοήθεια» πρόσθεσε ο μηχανοδηγός.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στα χέρια, στους ώμους, στους καρπούς και στο αριστερό πόδι. Επίσης έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.



Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

μιχαλης ρεππας

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

Το δικό του «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είπε ο Μιχάλης Ρέπας

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…