Απίστευτη κατάρρευση για τον Jannik Sinner στο Roland Garros, με τον Ιταλό τενίστα να αποκλείεται παρότι βρέθηκε μια ανάσα από τη νίκη απέναντι στον Juan Manuel Cerundolo.
Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης είχε απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο Court Philippe-Chatrier, κατακτώντας εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 6-3 και 6-2, ενώ προηγήθηκε και με 5-1 στο τρίτο σετ, απέχοντας μόλις τέσσερις πόντους από την πρόκριση.
Ωστόσο, η εξαντλητική ζέστη στο Παρίσι φαίνεται πως επηρέασε έντονα τον Sinner, ο οποίος άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και έχασε 18 συνεχόμενους πόντους, βλέποντας τον αντίπαλό του να επιστρέφει εντυπωσιακά στο παιχνίδι.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ιταλός ενημέρωσε τον φυσιοθεραπευτή του ότι ένιωθε ζαλάδα και τάση για εμετό, ενώ αποχώρησε προσωρινά από το κορτ για να μεταφερθεί σε κλιματιζόμενο χώρο και να υποβληθεί σε έλεγχο πίεσης.
Παρά την επιστροφή του, δεν κατάφερε να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Ο Cerundolo πήρε το τρίτο σετ με 7-5 και στη συνέχεια κυριάρχησε πλήρως, κατακτώντας τα επόμενα δύο με 6-1, 6-1 και ολοκληρώνοντας μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές του τουρνουά.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Sinner παραδέχθηκε πως από το πρωί δεν αισθανόταν καλά, τονίζοντας ότι είχε «αδειάσει» εντελώς από ενέργεια και πλέον χρειάζεται χρόνο ξεκούρασης.
Διαβάστε επίσης:
ΟΠΕΚΕΠΕ: 20 συλλήψεις στην Κρήτη για την απάτη μαμούθ των 3 εκατομμυρίων ευρώ
Υπόθεση εκβιασμών στην Κρήτη: Αρνούνται τα πάντα οι συλληφθέντες για τις καταπατήσεις
ΟΑΣΑ: Νέα απάτη με ψευδή SMS – «Πληρώστε 1,20 ευρώ για να αποφύγετε πρόστιμο»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια