Newsroom

Newsroom

Ρόδος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που μπήκε στο Ορφανοτροφείο με πιθανό σκοπό να βιάσει κορίτσια

Με τις φωτογραφίες του άνδρα που μπήκε στο Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Ρόδο πραγματοποιούν έρευνες στο νησί για τον εντοπισμό και την προσαγωγή του οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ.

599d50121dc52412748b45c7

Όπως γράφει η «Ροδιακή», πρόκειται για ένα νεαρό άτομο, ηλικίας 30 ετών περίπου ο οποίος δεν φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές του νησιού για αδικήματα του είδους.

Από τις καταθέσεις προκύπτει εξάλλου ότι είναι ημεδαπός πράγμα στο οποίο συνηγορεί ο τρόπος που μιλούσε την ελληνική γλώσσα αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο άνδρας που εισήλθε στις εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου Θηλέων στην πόλη της Ρόδου, επιχείρησε να αυνανιστεί στη θέα των ανήλικων κοριτσιών.

Πιο συγκεκριμένα ο δράστης αφού επιχείρησε αρχικώς να εισέλθει στο ορφανοτροφείο παραβιάζοντας τη θύρα της κουζίνας τελικώς εισήλθε από την κύρια είσοδο και ακολούθως μετέβη στον όροφο στα δωμάτια των 20 τροφίμων.

Πρόκειται συγκεκριμένα για κορίτσια ηλικίας από 7 έως 22 ετών, που στη θέα του άνδρα αντέδρασαν, με αποτέλεσμα να τον αποτρέψουν να κάνει αυτό που ήθελε, αν και είχε αρχίσει να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του παντελονιού του.

Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί στο κύκλωμα παρακολούθησης του ορφανοτροφείου και σε κινητά τηλέφωνα τροφίμων.

Μήνυση έχει υποβληθεί από την διοίκηση.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…