Ρόδος: Συνελήφθησαν αστυνομικοί για παροχή υπηρεσιών ασφαλείας

Συνελήφθησαν στη Ρόδο δύο αστυνομικοί, σε βάρος των οποίων διατάχθηκε ΕΔΕ, οι οποίοι φέρονται να παρείχαν υπηρεσίες ασφάλειας σε υπήκοο των Αραβικών Εμιράτων…

astynomia 42

Συνελήφθησαν στη Ρόδο δύο αστυνομικοί, σε βάρος των οποίων διατάχθηκε ΕΔΕ, οι οποίοι φέρονται να παρείχαν υπηρεσίες ασφάλειας σε υπήκοο των Αραβικών Εμιράτων που παραθέριζε στο νησί.

Σε βάρος των δύο αστυνομικών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση των διατάξεων σχετικά με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ενώ τέθηκαν και σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για έναν ανθυπαστυνόμο 35 ετών, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία του νοτίου Αιγαίου και έναν αρχιφύλακα 37 ετών, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, το χρονικό διάστημα από αρχές Ιουνίου έως και τέλος Αύγουστου του 2014, όπως και το μήνα Σεπτέμβριο του 2013, οι δυο αστυνομικοί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες ασφαλείας σε υπήκοο Αραβικών Εμιράτων, ο οποίος παραθέριζε στο νησί της Ρόδου.

Με την ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…