Newsroom

Newsroom

Ρόδος: Η εγγονή σκότωσε τη γιαγιά της για να πάρει την…τηλεόραση

Σοκάρει το πανελλήνιο η είδηση ότι η εγγονή είναι αυτή που έκοψε το νήμα της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου στην περιοχή…

rodos fonos

Σοκάρει το πανελλήνιο η είδηση ότι η εγγονή είναι αυτή που έκοψε το νήμα της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου στην περιοχή Ασγούρου στη Ρόδο το βράδυ της Τρίτης. Μετά από πολύωρες ανακρίσεις οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε το νησί και σύμφωνα με την rodiaki αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στο έγκλημα αυτό η εγγονή της άτυχης γυναίκας να είχε και συνεργό.

Από την πρώτη στιγμή πάντως, η εγγονή ήταν από τους αστυνομικούς η βασική ύποπτος καθώς είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία και είχε ζητήσει βοήθεια γιατί όπως είπε βρήκε την γιαγιά της χτυπημένη στο κρεβάτι του σπιτιού της. Κατά την ανάκριση, έπεσε σε αντιφάσεις και σήμερα τα ξημερώματα «έσπασε» και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της.

Σύμφωνα με τη dimokratiki η εγγονή είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα που πολύ συχνά κατέληγαν σε άγριους καυγάδες. Μεγάλο σοκ προκαλεί το γεγονός ότι η δράστιδα χτύπησε αλύπητα την ίδια της τη γιαγιά μόνο και μόνο για να της αφαιρέσει την τηλεόραση που είχε στο σπίτι της. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αργά το μεσημέρι αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.