Ρόδος: 40χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικες φίλες του γιου του

Από κοινού οι δύο ανήλικες άρχισαν να ουρλιάζουν - μάλιστα η μία εκ των δύο, άρχισε να αναζητά κάποιο αντικείμενο προκειμένου να τον χτυπήσει για να απελευθερώσει τη φίλη της - Εις βάρος του ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

astynomia kerkyra

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου σε βάρος ενός 47χρονου  κατοίκου Κοσκινού ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο κοριτσιών ηλικίας 13 και 14 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη rodiaki.gr, σε βάρος του 40χρονου κατέθεσε μήνυση ο πατέρας μιας 13χρονης από τα Κοσκινού, καθώς σύμφωνα με όσα του κατήγγειλε η κόρη του, μία μέρα νωρίτερα τις είχε καλέσει σε μια φίλη της 14 ετών, σε αποθήκη που βρίσκεται σε απομακρυσμένο από το χωριό σημείο, προκειμένου να τις μιλήσει για εθελοντισμό και αθλητισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής», ο 40χρονος ημεδαπός κάτοικος Κοσκινού που ήδη συνελήφθη, φέρεται να προσφέρθηκε χθες, οδηγώντας τις ανήλικες σε μια αποθήκη όπου έχει όργανα γυμναστικής, να δείξει στα δύο κορίτσια ασκήσεις και να τους δώσει συμβουλές για σωστή διατροφή.

Οι ανήλικες, που γνωρίζονται με τον γιο του κατηγορούμενου, υποστηρίζουν ότι στην αποθήκη όπου της οδήγησε ο 40χρονος ασέλγησε εις βάρος τους.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να θωπεύει την μία από τις δύο. Από κοινού οι δύο ανήλικες άρχισαν να ουρλιάζουν και να φωνάζουν και μάλιστα η μία εκ των δύο όπως κατέθεσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου, άρχισε να αναζητά κάποιο αντικείμενο προκειμένου να τον χτυπήσει για να απελευθερώσει τη φίλη της, σύμφωνα με τη rodiaki.gr.

Ο 40χρονος τότε, υποχρεώθηκε να ανοίξει την πόρτα και να της αφήσει να φύγουν. Τα κορίτσια μίλησαν στους γονείς τους και τότε, ο πατέρας της μίας, σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι του 40χρονου και του επιτέθηκε φραστικά χειροδικώντας μάλιστα σε βάρος του. Στη συνέχεια μετέβη στην αστυνομία και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να συλληφθεί και να κρατηθεί στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου.

Ο 40χρονος συνελήφθη, βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κινείται εις βάρος η διαδικασία για ασέλγεια ενώ ταυτόχρονα κινείται και η διαδικασία εις βάρος του πατέρα του ενός κοριτσιού για συκοφαντική δυσφήμιση έπειτα από την μήνυση που υπέβαλε ο κατηγορούμενος.

Εις βάρος του ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας για τα περαιτέρω.

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

AP23317538119864

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

Ανεξάρτητη διεθνής έρευνα ζητά ο ΟΗΕ για τους ομαδικούς τάφους στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία της…

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…