Return Pitino με εκατοστάρα

Ο Παναθηναϊκός «ισοπέδωσε» 100-68 τη Μπασκόνια, στην επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον «πράσινο» πάγκο, και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (6/12).

4966829

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνέτριψε 100-68 την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ και συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στο «τιμόνι» του, που γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του ”τριφυλλίου” με ένα παρατεταμένο standing ovetion πριν την έναρξη του ματς.

Ο «Hall of Famer» προπονητής του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε άψογα όλα του τα όπλα, σκόραραν και οι 12 παίκτες που πάτησαν παρκέ, ενώ η άμυνα του «τριφυλλιού»… ήταν για σεμινάριο.

Κορυφαίοι για τους «πράσινους» οι Φριντέτ (21 πόντοι, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ), Καλάθης (12 πόντοι, 9 ασίστ, 6 ριμπάουντ) και Τόμας (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ), με 13/28 τρίποντα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι.

Ο Παναθηναϊκός με το εντυπωσιακή του νίκη πήγε στο 7-4 στη φετινή Euroleague και πλέον περιμένει στις 6 Δεκεμβρίου τον Ολυμπιακό για το πρώτο ντέρμπι μετά από τις 13 Φεβρουαρίου  και την αποχώρηση των «ερυθρόλευκων».
 

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018