Newsroom

Newsroom

Ρέθυμνο: Θρίλερ με τον θάνατο 39χρονου – Σύλληψη του αδερφού του

Συνελήφθη ο αδερφός του μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

ek ekab

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός σε χωριό του Ρεθυμνου , ο οποίος ξεψύχησε μετά από ημέρες που παρέμεινε χωρίς ιατρική φροντίδα, στην κατοικία όπου διέμενε με τον αδελφό του.

Οι δυο τους διέμεναν και εργάζονταν σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλειου. Πριν τέσσερις ημέρες σύμφωνα με το goodnet.gr και κάτω από συνθήκες που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ , τα δυο αδέλφια είχαν έναν καυγά, πάνω στον οποίο ο άτυχος νεαρός δέχτηκε χτυπήματα από τον αδελφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναμένεται να επιβεβαιωθούν και από την ιατροδικαστική εξέταση ο άτυχος άντρας, αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις τα προβλήματα υγείας του στάθηκαν μοιραία σε συνδυασμό με τα τραύματα , αλλά κυρίως το γεγονός πως παρέμεινε για ημέρες στο σπίτι χωρίς ιατρική μέριμνα. Κατά τις ίδιες πηγές τα τραύματα δεν φαίνεται να ήταν εκείνα που οδήγησαν στον θάνατο του νεαρού, ωστόσο επιδείνωσαν την ήδη σοβαρή κατάσταση της υγείας του.

Ο αδελφός του θύματος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης και αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…