Newsroom

Newsroom

Ρέθυμνο: Συνελήφθη εκπαιδευτικός που ντυνόταν με γυναικεία ρούχα

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 45χρονος εκπαιδευτικός σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο ο οποίος φέρεται να ντυνόταν με γυναικεία ρούχα…

daskalos

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 45χρονος εκπαιδευτικός σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο ο οποίος φέρεται να ντυνόταν με γυναικεία ρούχα και να προβαίνει σε ακόλαστες πράξεις, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο 45χρονος και τον συνέλαβαν με τις κατηγορίες της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, της πορνογραφίας ανηλίκων καθώς και κατηγορίες που αφορούν σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία δύο 21χρονων σε βάρος του εκπαιδευτικού, σύμφωνα με τις οποίες ο 45χρονος φέρεται να ντύνονταν με γυναικεία ρούχα, προέβαινε σε ακόλαστες πράξεις, βιντεοσκοπούσε γειτονικά σπίτια και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν 26 βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου, δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, δύο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, έξι κάρτες μνήμης, δύο γυναικείες περούκες και μία νάιλον τσάντα με γυναικεία εσώρουχα. Σε μία από τις συσκευές αποθήκευσης δεδομένων οι αστυνομικοί βρήκαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο συλληφθείς, που διέμενε προσωρινά στο ξενοδοχείο όπου συνελήφθη, οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, με τη διαδικασία του αυτόφωρου για τις παραπάνω κατηγορίες που τον βαρύνουν.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…