Ρέθυμνο: Συγκλονίζει το σημείωμα αυτοκτονίας του πατέρα της 14χρονης – «Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα» (video)

«Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του», φαίνεται να έγραψε πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο τραγικός πατέρας

Ρέθυμνο πατέρας

H φρικιαστική υπόθεση με την σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν για αρκετό διάστημα η 14χρονη κοπέλα στην περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, έχει συνεχώς νέα στοιχεία που κάνουν ακόμα πιο τραγικά όσα ζούσε το άτυχο κορίτσι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν δηλαδή 12 ετών.

Για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού του 14χρονου κοριτσιού, κατηγορούνται δώδεκα άτομα που οι ηλικίες τους είναι από 17 – 38 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου.

Η κατηγορία αφορά τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από την ηλικία των 12 ετών και δύο άτομα κατηγορούνται και για τον βιασμό της. Από τα 12 αυτά άτομα, αρκετοί είναι ημεδαποί κι άλλοι αλλοδαποί.

Επιπλέον, ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο σε αυτό το θρίλερ είναι ότι προ 5 ημερών βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του ο πατέρας της ανήλικης κι εξετάζεται από τις Αρχές το σενάριο της αυτοχειρίας.

«Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα»

Ο πατέρας φέρεται να γνώριζε τι έχει συμβεί, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε μαζί με την κόρη του. Οι αστυνομικοί δεν ξέρουν αν η αυτοχειρία έχει σχέση με την υπόθεση αυτήν ή όχι.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος πατέρας είχε αφήσει πίσω του σημείωμα αυτοκτονίας.

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ότι έκανε.

Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε“», ανέφερε στενός συγγενής της οικογένειας.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης στο Ρέθυμνο

Το χρονικό της φρίκης που ζούσε η 14χρονη στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου αποκάλυψε «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μάλιστα, η υπόθεση του συστηματικού βιασμού της 14χρονης στην Κρήτη είναι ακόμη πιο σοκαριστική, καθώς αποκαλύφθηκε ότι αυτοκτόνησε ο πατέρας της, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν αν οι λόγοι έχουν να κάνουν με την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του.

Το ανήλικο κορίτσι βιαζόταν συνολικά κατ’ εξακολούθηση από δώδεκα άτομα ηλικίας από 17 μέχρι 38 ετών, όλοι κάτοικοι από τον Μυλοπόταμο, την περιοχή από όπου ήταν και το κορίτσι. Αρκετοί ήταν ελληνικής καταγωγής και άλλοι από την Ασία και Βαλκανικές πόλεις.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…