Ρεσιτάλ τρολιάς από Ακρίτα για διαγραφή Μπογδάνου…με στίχους Πρωτοψάλτη

Τις «οικογενειακές ιστορίες» που εκτυλίσσονται εντός της ακροδεξιάς πολυκατοικίας, σχολίασε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.

My project 1 2

Μέσα από προσωπική ανάρτηση στο Facebook, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε ένα – εύστοχο – καυστικό σχόλιο για τη διαγραφή του Μπογδάνου από το κόμμα «Εθνικής Δημιουργίας».

Υπενθυμίζεται πως ο Θάνος Τζήμερος μαζί με τον Φαηλο Κρανιδιώτη αποφάσισαν να βγάλουν κόκκινη κάρτα στον πρώην βουλευτή της ΝΔ, εξαπολύοντας μάλιστα και κατηγορίες «περί αμετροεπούς και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, απαξίωσης των αρχών του κόμματος», αλλά και χαρακτηρισμούς περί αλαζονείας που υπονομεύουν την ενότητα του κόμματος.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία», μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απαντά κάνοντας λόγο για «παράρτημα της ΝΔ». «Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Τις «οικογενειακές ιστορίες» που εκτυλίσσονται εντός της ακροδεξιάς πολυκατοικίας, σχολίασε η Έλενα Ακρίτα, χρησιμοποιώντας τους στίχους του γνωστού τραγουδιού της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, συνδυαστικά με την ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου για τη διαγραφή του Μπογδάνου από το κόμμα.

«Δεν χωρίζουν όμως έτσι οι καρδιές», σχολίασε σχετικά η Έλενα Ακρίτα. Στη συνέχεια, κάτω από την ανάρτησή της όπου πέφτουν «βροχή» τα σχόλια, προσθέτει: «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει» και «τι θα απογίνει η Αφρούλα;». Η δημοσιογράφος αναφέρεται με το σχόλιο αυτό στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, με τη διαγραφή του Μπογδάνου από το κόμμα να λαμβάνει χώρα μόλις λίγες ώρες μετά την προσχώρηση της ίδιας στις τάξεις του κόμματος.

Δείτε την ανάρτηση – Απολαύστε τα σχόλια:

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

ΑTHENS Conference League

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

Σε ποια περίπτωση οι εργαζόμενοι πληρώνονται αν δεν καταφέρουν να πάνε στη δουλειά τους εξαιτίας…