Ρεσιτάλ σεξισμού από τον Αναδιώτη: Για να νιώθει καλά ένας άνδρας πρέπει να αφήνει τη γυναίκα του στο σπίτι

Πώς μπορεί ένας Άνδρας να νιώθει καλά; Ο τρόπος είναι πολύ απλός, σύμφωνα με τον ηθοποιό - «Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Αν έχεις πάντα σαν κριτήριο, κάθε πράξη σου να είναι αρεστή στον Θεό και όχι στους ανθρώπους, πας καλά».

NewsRoom 28/03/2022 | 17:55

Ο Νίκος Αναδιώτης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη - ή αλλιώς, ρεσιτάλ σεξισμού και τοξικής αρρενωπότητας - όπου αναφέρθηκε για το πιο...παραδοσιακό μοντέλο που πρεσβεύει στη σχέση του καθώς και την πίστη του στον Χριστό. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ, ανέφερε «Ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι».

«Θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό, αλλά για τον άλλο δεν ξέρω τι είναι παραδοσιακό. Μιλάμε για μία κοινωνία ιδεατή, γιατί είναι περίεργο το πώς μπορεί να έρθουν τα πράγματα στη ζωή κάποιου, οπότε το βασικό είναι να υπάρχει αγάπη», ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

Πώς μπορεί ένας Άνδρας να νιώθει καλά; Ο τρόπος είναι πολύ απλός, σύμφωνα με τον ηθοποιό:

Και συνεχίζει, «Νομίζω όμως, ότι ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι, έστω και λίγο για να νιώθει αυτός καλά. Κι άμα νιώθει αυτός καλά, θα νιώθουν κι οι γύρω του καλύτερα».

Δηλαδή, αν καταλάβατε καλά, η γυναίκα του Νίκου Αναδιώτη πρέπει να μένει λίγο παραπάνω στο σπίτι, για να μπορεί «να είναι καλά» ο ίδιος.

Και πάμε και λίγο παρακάτω για να διαβάσουμε κι όσα ο Νίκος Αναδιώτης είπε για την πίστη του στον Θεό:

«Προσπαθώ να είμαι κοντά στο Θεό. Αν με ρωτήσεις γιατί ζει ένας άνθρωπος, θα πω για να έρθει κοντά στον Θεό, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Αν έχεις πάντα σαν κριτήριο, κάθε πράξη σου να είναι αρεστή στον Θεό και όχι στους ανθρώπους, πας καλά. Αν και είναι πολύ δύσκολο.

Όλα τα ζητήματα τα οικογενειακά, τα λύνουμε με τον πνευματικό μας. Ευτυχώς, και η Βασιλική είναι πολύ δεκτική σε αυτό, γιατί ερχόμαστε αρκετές φορές σε μία διαφωνία, στην οποία ο καθένας μπορεί να υπερασπιστεί το δικό του και να μην θέλει να κάνει πίσω. Χωρίς ένταση βέβαια. Αν δεν μπορούμε να λύσουμε αυτή τη διαφωνία, θα συμβουλευτούμε τον πνευματικό μας και θα δεχτούμε τη δική του άποψη», εξήγησε ο Νίκος Αναδιώτης.

Δείτε το βίντεο