ΒΣ

Βαγγέλης Σκούφας

Ρεσιτάλ σεξισμού από Πρώτο Θέμα και Πρετεντέρη για Αχτσιόγλου

Την ίδια ώρα που εχθές ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε στο Ζάππειο το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι 2» και ενώ κανένα κανάλι (πλην Kontra) δεν έδειξε live την ομιλία, αλλά ούτε και εκτενή αποσπάσματα, με την ίδια εικόνα να υπάρχει και στα ραδιόφωνα, εχθές το Πρώτο Θέμα, ασχολήθηκε με τη φούστα της Αχτσιόγλου.

αχτσιογλου Medium 1

Σήμερα μάλιστα ο Πρετεντέρης, δίνοντας συνέχεια σε αυτό το άρθρο, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Πρώτου Θέματος, για ακόμη μια φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, μετά τις δηλώσεις του για το κομμωτήριο της Φώφης Γεννηματά, προχώρησε σε έναν νέο ακραίο μισογυνισμό για άλλες δύο πολιτικές εκπροσώπους της χώρας μας (Αχτσιόγλου και Νοτοπούλου), λέγοντας τα εξής:

“Ασχοληθήκαν λέει όλοι με το μίνι φόρεμά της Αχτσιόγλου και κανένας με το πρόγραμμα του. Αυτό είναι αλήθεια. Όλοι γράφουν τι ωραίο μίνι φόρεμα φορούσε η Αχτσιόγλου, λέξη για τα διχίλιαρα που μοίραζε ο πρόεδρος γιατί όλοι ξέρουν ότι τα διχίλιαρα είναι κουβεντιαστά, ενώ το μίνι ήταν ωραίο. Μας απογοήτευσε και η Κατερίνα μας Νοτοπούλου, εμείς που είμαστε της Νοτοπούλου και όχι της Αχτσιόγλου, στεναχωρήθηκα τώρα που δεν ανεδείχθη η Νοτοπούλου από την παράσταση, και την παράσταση την έκλεψε η Αχτσιόγλου. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό.

(…) Βάζαν και μίλαγαν οι άλλοι για το μίνι της Αχτσιόγλου. Είναι καλό το μίνι τώρα που το βλέπω. Και το τακούνι είναι ωραίο, και το περιεχόμενο. Μια χαρά είναι και το περιεχόμενο. Μια χαρά και το περιεχόμενο. Α ρε Κατερινάκι, μας τάπωσε εχθές η Αχτσιόγλου.”

* Ανάρτηση του Βαγγέλη Σκούφα στο facebook.

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…