Newsroom

Newsroom

Ρεσιτάλ κυνισμού από τον πρύτανη του ΑΠΘ για την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ

Ο πρύτανης του ΑΠΘ προσπάθησε να υπερασπιστεί την στάση της αστυνομίας, μετά τα σοβαρά επεισόδια με την επίθεση σε φοιτητές, αναφέροντας «Εμείς εφαρμόζουμε τον νόμο»

neos pritanis sto apth den tha diapseuso tis prosdokies oson me psifisan papaioannou

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της 86ης ΔΕΘ, το πρωί του Σαββάτου, επισκέφτηκε και το ΑΠΘ στον απόηχο της προκλητικής επίθεσης των ΜΑΤ στην χθεσινή συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Η Κατερίνα Νοτοπούλου εμφανώς ενοχλημένη με τα όσα έγιναν, αλλά και γενικότερα με την παρουσία της αστυνομικής παρουσίας στο Πανεπιστήμιο, έθεσε το θέμα, με τον Πρύτανη του ΑΠΘ να δίνει μια αλαζονική και κυνική απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο πρύτανης προσπάθησε να υπερασπιστεί το κλίμα αστυνομοκρατίας του τελευταίου διαστήματος – και κατά συνέπεια τις κυβερνητικές πολιτικές – με αποκορύφωμα την επίθεση της αστυνομίας το βράδυ της Παρασκευής κατά την διάρκεια της συναυλίας του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Παπαϊωάννου είπε στην κ. Νοτοπούλου ότι το επιχειρησιακό δεν είναι θέμα του Πανεπιστημίου, «το επιχειρησιακό να το θέσετε εκεί που πρέπει, να το θέσετε εκεί που θέλετε και στη Βουλή. Εδώ εμείς εφαρμόζουμε τον νόμο».

«Η αστυνομία δεν έχει καμία δουλειά στο πανεπιστήμιο. Είναι ντροπή για το πανεπιστήμιο αυτό που συνέβη στην πόλη. Θα έπρεπε να είστε με τους φοιτητές», σημείωσε η Κ. Νοτοπούλου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…