Ρεσιτάλ χυδαιότητας και αναισθησίας από τον Χειμωνά για την αυτοκτονία

Την αναισθησία του απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως η αυτοκτονία, θέλησε να μοιραστεί με ανάρτησή του στο facebook ο Θανάσης Χειμωνάς

χειμωνάς

Η σοκαριστική ανάρτηση του γνωστού συγγραφέα, Αύγουστου Κορτώ, στο facebook, όπου περιγράφει λεπτομερώς την απόπειρα αυτοκτονίας του, πριν ένα χρόνο, αποτελεί μια αστεία κατάσταση για τον Θανάση Χειμωνά, που δεν έχασε ευκαιρία να βγάλει για μια ακόμη φορά τη χολή του.

Στην ανάρτησή του, ο Αύγουστος Κορτώ μιλάει για την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει πριν ένα χρόνο και ταυτόχρονα κάλεσε όλα τα άτομα που αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά προβλήματα που τους οδηγούν στην σκέψη της αυτοκτονίας να καλέσουν σε βοήθεια.

Το ζήτημα αυτό φαίνεται να μην άγγιξε καμία από τις ευαίσθητες χορδές του Θανάση Χειμωνά, ο οποίος με περισσό θράσος και αναισθησία θέλησε να κοροϊδέψει την παραπάνω εξομολόγηση.

«Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φώτο στις 26 Μαίου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ» έγραψε στο facebook, σε μια έξαρση πολιτικού πολιτισμού.

Αν και ο εν λόγω άνθρωπος είναι γνωστός για τις μικροπρέπειές του, εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο νυν υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ αντιμετωπίζει ως «κόλπο» ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και εκτοξεύει με τόση ευχέρεια τη χολή του.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…