ΣΟ

Σπύρος Οικόπουλος

Ρεπορτάζ για το plus Erotic Art Festival

To Erotic Art Festival ανοίγει τις πύλες του από τις 17 έως τις 20 Μαίου, στο κλειστό γήπεδο του «Tae Kwon Do» και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

pexels photo 1569124

Ενα φεστιβάλ που περιλαμβάνει όλα όσα θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος, σε σχέση με τον έρωτα και τη σεξουαλικότητα. Πολλά και διαφορετικά περίπτερα, συνεχή shows, αλλά και privaye rooms, για όσους επιθυμούν κάτι διαφορετικό και πιο προσωπικό. Η ευγένεια ήταν το κύριο χαρακτηριστικό όλων των ανθρώπων στους χώρους του φεστιβάλ, όπως και ο απόλυτος επαγγελματισμός. 

Επισκεφτήκαμε περίπτερα με κόμικς αφιερωμένα στη σεξουαλικότητα, με επιστημονικά βιβλία κι οτιδήποτε θα μπορούσε να περιγράψει γραπτά το αντικείμενο του φεστιβάλ. Περίπτερα διατροφής, από γλυκίσματα σε όλα τα πιθανά και απίθανα σχήματα, συμπληρώματα έως φυσικά προιόντα, όπως μέλι κερνούν τους επισκέπτες και δίνουν τις απαραίτητες εξηγήσεις και συμβουλές, σε όποιον τις χρειάζεται.

Τα πιο εξειδικευμένα περίπτερα έχουν την τιμητική τους στο φεστιβάλ. Τεράστια ποικιλία σε ρούχα, εσώρουχα, αξεσουαρ και βοηθήματα, περίπτερα για χτενίσματα και μακιγιάζ και παντού πανέμορφες κι ευγενέστατες παρουσίες να εξυπηρετούν όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές, ή απλά να μυηθούν στο συγκεκριμένο χώρο.

Στην κεντρική σκηνή του γηπέδου γίνονται παράλληλα shows από τα μεγαλύτερα erotic models παγκοσμίως και η μουσική κρατάει τους ρυθμούς ανεβασμένους σε όλο το χώρο. Πρέπει να αναφέρουμε και τα private rooms, όπου όποιος θέλει να ικανοποιήσει την περιέργειά του, θα βρει σίγουρα κάτι που του ταιριάζει, καθώς η λέξη «όρια» δεν ταιριάζει στο Erotic Art Festival, ακόμα και σε πιο «σκοτεινές» διαστάσεις.

Πρέπει να αναφέρουμε και την έκθεση εικαστικών που φιλοξενείται στο χώρο του φεστιβάλ. Εκθεση με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ υπάρχει και σχετικός διαγωνισμός για τους ενδιαφερόμενους. Στα πλαίσια του φεστιβάλ υπάρχει και το σεμινάριο «All About Sex» με την κορυφαία Ελληνίδα sex coach Ειρήνη Χειρδάρη.

 Πολλά parties, παράλληλες εκδηλώσεις στον τεράστιο χώρο του φεστιβάλ και φυσικά ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα στη μεγαλύτερή τους διάσταση. Αυτό είναι το Erotic Art Festival. Και κλείνουμε με τους επισκέπτες που συναντήσαμε…Κυριολεκτικά όλων των ηλικιών, καθώς το αντικείμενο του φεστιβάλ δεν έχει ηλικία, αλλά ούτε φύλλο. Ζευγάρια νέα και λιγότερα νέα, παρέες όλων των ηλικιών, με μια ενδυματολογική πανδαισία που δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο, στο να αναζητήσει μια νέα γνωριμία μέσα στο πλήθος των επισκεπτών.

Κλείνοντας, θα μπορούσαμε να πούμε πως στο Erotic Art Festival, δεν χτυπά μόνο η καρδιά της ερωτικής Αθήνας, δεν είναι απλά ένα hormonal blast, αλλά ένα σημείο συνάντησης για να βγάλει κάποιος και τις φωτεινές, αλλά και τις λίγο πιο κρυφές σκέψεις του σχετικά με το σεξ και τον έρωτα. 

 

 

 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…