Newsroom

Newsroom

Ρέντη: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος που κατηγορείται ότι έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό

Ζήτησε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

ΜΑΤπΡέντη

Τον προφυλακισμό του 18χρονου, που κατηγορείται ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικού στου Ρέντη, αποφάσισαν οι αρχές με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων στον Πειραία σήμερα το πρωί στις 11, μαζί με τον δικηγόρο του, με την απόφαση να παίρνεται λίγες ώρες αργότερα, μετά και από παραδοχή του για συμμετοχή στα επεισόδια.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ ο ίδιος ζήτησε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Eπεισόδια Ρέντη: Βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του 18χρονου που έριξε τη φωτοβολίδα

Όπως ανέφερε το MEGA, τα αποτελέσματα από τα τεστ για πυρίτιδα από τα δάχτυλα του 18χρονου ήταν θετικά, δηλαδή είχε χρησιμοποιήσει φωτοβολίδα το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου.

Με άλλα λόγια επιβεβαιώθηκε πως ο 18χρονος είχε χρησιμοποιήσει φωτοβολίδα το βράδυ των επεισοδίων. Ο δικηγόρος του, υποστήριξε πως πρόθεση του 18χρονου ήταν να ρίξει τη φωτοβολίδα στον αέρα.

Αυτό το νέο στοιχείο εντάχθηκε και στην σχετική δικογραφία, ενώ στο κάδρο των ερευνών μπαίνει και ο αδερφός του 18χρονου, ο οποίος σήμερα κατέθεσε εκ νέου στην ασφάλεια. Ο 16χρονος έδωσε γενετικό υλικό, ενώ ειδικό κλιμάκιο πήγε στη ΓΑΔΑ και του πήρε αποτυπώματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό και τα αποτυπώματα ώστε να εξακριβωθεί αν και σε ποιο βαθμό εμπλέκεται και ο 16χρονος στα αιματηρά επεισόδια.

 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…