Ρέμος για «Κιβωτό»: «Έχω την καλύτερη άποψη για τον πατέρα Αντώνιο – Κατευθείαν σταυρώνουμε τον κόσμο»

«Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη» - Την ώρα που ο εισαγγελέας Πρωτοδικών ζητάει έρευνα για 4 κακουργήματα σε βάρος του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας κι άλλων 9, ο δημοφιλής τραγουδιστής προχώρησε σε δηλώσεις που μοιάζουν λίγο «εκτός τόπου».

My project 1 1

Στον Βόλο βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος, καθώς θα είναι στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και της πόλης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στα τοπικά κανάλια και τοποθετήθηκε δημόσια για την «Κιβωτό του Κόσμου» και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Μας».

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην «Κιβωτό του Κόσμου». Φοβάμαι πως ίσως λίγο υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά.

Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

«Μπορεί να υπάρχει ένας καπνός, μια φωτιά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε την πραγματικότητα και να μην προτρέχουμε να καταδικάζουμε γιατί μόλις ανάβει μια σπίθα, κατευθείαν σταυρώνουμε τον κόσμο», πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:

Έρευνα για 4 κακουργήματα σε βάρος του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας κι άλλων 9

Εντωμεταξύ, παραγγελία έδωσε ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης προς την Οικονομική Αστυνομία ζητώντας τη διενέργεια έρευνας στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και ακόμα 9 προσώπων.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, ζητά με την παραγγελία του να διερευνηθεί η τέλεση 4 κακουργηματικών πράξεων.

Και συγκεκριμένα: υπεξαίρεση, απιστία υπεξαίρεση, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Διαβάστε περισσότερα: Ραγδαίες εξελίξεις – Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνα για 4 κακουργήματα σε βάρος του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας κι άλλων 9

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…