Πρωτοφανής αποχώρηση στη συναυλία του Murphy στην Αθήνα: Πέταξε το μικρόφωνο και φώναξε στον ηχολήπτη (Εικόνες)

Ο τραγουδιστής εμφανώς εκνευρισμένος, είπε στον ηχολήπτη «εσύ φταις γι' αυτό» και αποχώρησε από τη σκηνή. Το κοινό παρατηρούσε μουδιασμένο το απότομο "φινάλε" καθώς άνοιγαν τα φώτα σηματοδοτώντας τη λήξη της βραδιάς. Το Κουτί της Πανδώρας ήταν εκεί.

286147519 533907108274609 2030237316184399818 n

Η πρώτη μέρα του Release Athens 2022  – μετά από 35 μήνες σιωπής – ξεκίνησε δυναμικά με τους Strawberry Pills, Youth Valley, dEUS και The Jesus and Mary Chain, δυστυχώς όμως είχε έναν πολύ κακό επίλογο, καθώς ο Peter Murphy των Bauhaus αποχώρησε εκνευρισμένος από τη σκηνή.

Ειδικότερα, όταν τα τέσσερα αυθεντικά μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, Peter Murphy, Daniel Ash, Kevin Haskins και David J, ανέβηκαν στη σκηνή του Release γύρω στις 23.30 το βράδυ – έγινε πολύ γρήγορα φανερό πως υπήρχε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα με τον ήχο.

Είχε προηγηθεί η εμφάνιση του δημοφιλούς βελγικού συγκροτήματος Deus και οι εμβληματικοί The Jesus and Mary Chain – όμως δυστυχώς το live δεν κύλησε ομαλά, ειδικά για τους Bauhaus, που ήταν και η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της βραδιάς.

Η φωνή του Peter Murphy κοβόταν διαρκώς κάτι που δεν παρέλειψε να αναφέρει πολλές φορές στον ηχολήπτη καθώς και να το επισημάνει σε απολογητικό τόνο προς το κοινό. Το αποτέλεσμα ήταν παρά τις επίμονες παρατηρήσεις το πρόβλημα να παραμείνει ως έχει και τελικά να εκνευριστεί πολύ ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Πέταξε το μικρόφωνο και είπε στον ηχολήπτη: «Εσύ φταις γι’αυτό»

Έτσι λίγο μετά τις 00.00 και ενώ τραγουδούσε την εξαιρετική διασκευή του Ziggy Stardust του David Bowie, πριν καν τελειώσει το τραγούδι, πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε από τη σκηνή λέγοντας στο κοινό “καληνύχτα” και στον ηχολήπτη της μπάντας “this is your fault”, «εσύ φταις γι’αυτό».

Το κοινό παρατηρούσε μουδιασμένο το απότομο “φινάλε” καθώς άνοιγαν τα φώτα σηματοδοτώντας τη λήξη της βραδιάς.

Δείτε το βίντεο:

YouTube video player

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…