Ρατσιστικός διαχωρισμός από Ευαγγελάτο

Πριν μερικές ημέρες υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για τον διαχωρισμό μεταξύ κρουσμάτων στην προσφυγική δομή της Ριτσώνας και της υπόλοιπης επικράτειας από τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Σήμερα, που επισκέφτηκε  τον οικισμό Ρομά στη Λάρισα που τέθηκε  σε καραντίνα, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι “οι Ρομά δεν είναι απειλή αλλά ευάλωτη ομάδα“, λέγοντας το αυτονόητο, δυσαρεστώντας τα αυτιά των δεξιών αυτιών που προφανώς θα προτιμούσαν να συνεχιστούν οι διαχωρισμοί στα κρούσματα από επίσημα χείλη.

Όμως τον ρόλο αυτό τον επωμίστηκαν επάξια οι ημέτεροι της κυβέρνησης στην ενημέρωση για να πιάσουν τόπο  και τα λεφτά που πήραν από τα 11 εκ. της ενημερωτικής καμπάνιας “Μένουμε_σπίτι. 

Συγκεκριμένα ο ρατσιστικός διαχωρισμός έγινε δια τηλεοράσεως,με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA, που από το θαυμασμό στις τρίχες του κυβερνητικού εκπροσώπου πέρασε σήμερα στα κρούσματα εξηγώντας ότι “έχουμε 56 νέα κρούσματα, σε αυτά είναι τα 20 από τον οικισμό στη Λάρισα, αν τα βγάζαμε, θα είχαμε μόλις 36 σήμερα, ένα πάρα πολύ καλό νούμερο“.

Ο εκδότης-δημοσιογράφος  του Documento, Κώστας Βαξεβάνης σχολίασε τον διαχωρισμό του δημοσιογράφου αναφέροντας: ”Λάθος Νίκο μου. Υπάρχουν και Αριστεροί και ομοφυλόφιλοι και Εβραίοι και ΑΜΕΑ. Οι καθαροί Έλληνες δεν νοσούν τελικώς”