Newsroom

Newsroom

Ρατσιστικό παραλήρημα Άδωνι – Πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία επειδή στο Σύνταγμα υπήρχαν Πακιστανοί (Video)

«Απαράδεκτες οι εικόνες» Πακιστανών που κατέβηκαν να αλλάξουν χρόνο στην Πλ. Συντάγματος - Πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και απαίτησε να γίνει έλεγχος.

5077398

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ξεσπώντας σε ένα – από τα γνωστά του – ρατσιστικά παραλήρηματα για τους χιλιάδες μετανάστες κυρίως Πακιστανικής καταγωγής που κατέκλυσαν την Πλατεία Συντάγματος, για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Ο Άδωνις μίλησε για «απαράδεκτες εικόνες» και το πως…αμέσως πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και απαίτησε να γίνει έλεγχος.

«Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα» είπε ο κ. Γεωργιάδης για την εικόνα με τους ανθρώπους που συνωστίζονταν στο Σύνταγμα για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί του απάντησαν ότι τους έγινε ενημέρωση πως δεν θα υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος.

«Κάθε χρόνο συμβαίνει αλλοδαποί να βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Από το 2000 είδα πλάνα στο Youtube, καθώς οι Έλληνες είναι στα σπίτια για την αλλαγή του χρόνου», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Δείτε το βίντεο

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…