Newsroom

Newsroom

Ράπτης με τσίπουρα χωρίς μάσκα και προσωπική ευθύνη. Είναι για άλλους…

Πρώτος στην ενοχοποίηση της κοινωνίας, πρώτος και στην ανεμελιά χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης. 

raptis

Mέσα από το iefimerida o Χρήστος Ράπτης συνηθίζει να «κουνά το δάχτυλο» στους πολίτες για την ατομική ευθύνη, όταν όμως πρόκειται για τη δική του καλοπέραση οι κανόνες και τα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορονοϊό, πάνε περίπατο.

Συγκεκριμένα, ο Χ. Ράπτης επέλεξε να περάσει τη σημερινή μέρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Σαν να μην υπάρχει κορονοϊός και αυστηρό lockdown. 

Επισκέφτηκε την Πλάκα και εκεί παρέα με φίλους, κάθισαν σε τραπεζάκι γνωστού καταστήματος που υποτίθεται πως είναι κλειστό (υπάρχει εξάλλου και η χαρακτηριστική κορδέλα», πίνοντας τσίπουρα και συζητώντας χαλαρά χωρίς μάσκες.

Προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά η απόφαση του Χρήστου Ράπτη να αψηφίσει συνειδητά τα μέτρα προστασίας απέναντι στην πανδημία. Μέσα από το  iefimerida. gr, ο δημοσιογράφος δεν χάνει ευκαιρία να ενοχοποιήσει την κοινωνία για τον εκτροχιασμό της διαχείρισης του κορονοϊού.

Αμέτρητα άρθρα και δημοσιεύματα με κηρύγματα για την ατομική ευθύνη των πολιτών και προφανώς καμιά αναφορά στις ευθύνες της κυβέρνησης.

Μερικά τρανταχτά παραδείγματα:

 

Φαίνεται πως ο Χ.Ράπτης θαυμάζει τόσο πολύ τον πρωθυπουργό που τον αντιγράφει ακόμα και στην ανεμελιά και την ανευθυνότητά του. 

* Η φωτογραφία είναι από αναγνώστη

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…