Ράπισμα Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τα τρολ στις κυβερνητικές θέσεις

«Θα της ζητήσω από την κ. Αγαπηδάκη να με ενημερώσει για το έργο της αν αποδέχεται η ίδια να συνομιλεί με "εγκληματικά ανήθικους"»

NewsRoom 25/02/2021 | 15:05

Πληρωμένη και καλά προετοιμασμένη απάντηση έλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τα «τρολς» του διαδικτύου που έχουν λάβει πλέον κυβερνητικές θέσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να χρησιμοποιήσει αναρτήσεις του βουλευτή Παύλου Πολάκη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο, η προσπάθειά του έπεσε στο κενό καθώς ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ήδη. προετοιμασμένος.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτήρισε σεξιστική επίθεση κατά της συνεργάτιδάς του Ειρήνης Αγαπηδάκη, το σχόλιο που είχε κάνει ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζοντάς την «τρολάκι». Μάλιστα ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να εκφράσει ρητά την αποστασιοποίησή του από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ωστόσο, στην δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι. «Θα της ζητήσω να με ενημερώσει για το έργο της αν αποδέχεται η ίδια να συνομιλεί με "εγκληματικά ανήθικους"», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε διαβάζοντας αλλεπάλληλες απαράδεκτες αναρτήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και οι εξής:

«Ας πούμε ένα συνθημα που όλους μας ενώνει: ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Το φασίστες δεν κάνει καλή ρίμα, ακολουθώ την κυβερνητική γραμμή»
«Εμείς πάντως θέλαμε να φύγεις με εκλογές Αλέξη. Εσύ λύσαξες να γνωρίσεις τα καμαράκια του Κορυδαλλού. Να το θυμάσαι»
«Αλέξη ντροπή να φτύνεις στα μούτρα τους πολίτες, δεν κάνεις για πρωθυπουργός, είσαι εγκληματικά ανήθικος».

Μάλιστα ρώτησε εξοργισμένος τον πρωθυπουργό: «Πάτε καλά;»

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε όλα τα tweets στα πρακτικά της Βουλής, ενώ συμπλήρωσε με απαράδεκτα πρωτοσέλιδα εφημερίδων όπως το Μακελειό και ο Στόχος, τα οποία όταν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός είχαν υιοθετηθεί σε απόλυτο βαθμό από την τότε αξιωματική αντιπολίτευση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε άρθρα που αφορούσαν την απαράδεκτη φημολογία περί συνεργασίας της οικογένειάς του με τη Χούντα, αλλά και σε άρθρα για το σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Σούνιο.