Newsroom

Newsroom

Ραντεβού στη βουλή ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

Στις 5 το απόγευμα της Κυριακής έξω από τη Βουλή είναι προγραμματισμένο το ραντεβού ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της απεργίας…

Στις 5 το απόγευμα της Κυριακής έξω από τη Βουλή είναι προγραμματισμένο το ραντεβού ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της απεργίας που πραγματοποιούν τα συνδικάτα κατά των νέων μέτρων που απαιτεί η τρόικα.
«Οι εργαζόμενοι με τη μεγάλη συμμετοχή τους και στη σημερινή απεργία αλλά και στα συλλαλητήρια των Συνδικάτων στην Αθήνα και στην περιφέρεια συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στα αντιδημοκρατικά και εξοντωτικά μέτρα του νέου Μνημονίου που εκβιαστικά επιβάλλουν οι δανειστές της Τρόικα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.
Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός για τις σημερινές κινητοποιήσεις, ενώ μετά από εντολή της αστυνομίας ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» θα παραμείνει κλειστός καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το μεσημέρι της Κυριακής στις 14.00 θα αρχίσει στην Ολομέλεια της Βουλής η κρίσιμη συζήτηση για τη νέα δανειακή σύμβαση, με τη συζήτηση να ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα και αμέσως μετά θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…