Newsroom

Newsroom

Ραντεβού με τους αρχηγούς

Σε σκηνικό απεργιακού πυρετού και ενόψει της κρίσιμης ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για εργασιακά και ΔΕΚΟ στην Ολομέλεια της Βουλής, ο…

Σε σκηνικό απεργιακού πυρετού και ενόψει της κρίσιμης ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για εργασιακά και ΔΕΚΟ στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρωθυπουργός συναντάται σήμερα με τους αρχηγούς της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης.
Στις 10:00 π.μ. ο κ. Παπανδρέου συναντάται με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στις 11.15 π.μ. με την γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Αλέκα Παπαρήγα, και στις 12.30 με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απέρριψε την πρόσκληση την οποία είχε απευθύνει ο Πρωθυπουργός από το Βήμα της Βουλής την Παρασκευή

Υπουργικό με πέντε νομοσχέδια

Στις 2.30 ακολουθεί συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, κατα τη συνεδρίαση του οποίου θα τεθούν επί τάπητος πέντε νομοσχέδια

Τα σχέδια νόμου για την «Αναμόρφωση Δικαίου του Ανταγωνισμού» και την «Απλοποίηση Αδειοδότησης Τεχνικών Επαγγελματικών Δραστηριοτήτων, Μεταποιητικών Δραστηριοτήτων, Επιχειρηματικών Πάρκων και λοιπές διατάξεις», του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Επιπλέον, από το Υπουργικό Συμβούλιο περνάει το σχέδιο νόμου για την «Εξυγίανση, Αναδιάρθρωση και Ανάπτυξη των Αστικών Συγκοινωνιών Περιφέρειας Αττικής», του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα, καθώς επίσης και εκείνο για τις «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις», του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδου.

Ακόμη, θα συζητηθεί το σχέδιο νόμου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την «Ίδρυση Υπηρεσίας Ασύλου και Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2008/115/ΕΚ «σχετικά με τους κοινούς κανόνες και διαδικασίες στα κράτη μέλη για την επιστροφή των παρανόμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών» και λοιπές διατάξεις».
http://www.ethnos.gr

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…