Newsroom

Newsroom

Ράνια Τζίμα: Viral η αντίδρασή της για τους Σπαρτιάτες – «Περαστικά μας» (video)

«Θα πρέπει να το υποστούμε όλοι από αύριο»

Screenshot 6 4

Έντονη ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας του MEGA  Ράνιας  Τζίμα όταν άκουσε το «ευχαριστώ» των Σπαρτιατών στον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Βασίλης Στίγκας  , πρόεδρος των Σπαρτιατών  , μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την είσοδο τους στη Βουλή ευχαρίστησε τον καταδικασμένο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης Ηλ. Κασιδιάρη , για τη στήριξη που του παρείχε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ως ο «φυσικός ηγέτης» της συγκεκριμένης προσπάθειας.

O κ. Στίγκας ανέφερε συγκεκριμένα:

«Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη που αποτέλεσε το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό εδώ το αποτέλεσμα. Μετά από καιρό, μια εθνική φωνή θα είναι μέσα στο κοινοβούλιο. Οι Σπαρτιάτες έρχονται για να ενώσουν, όχι να διχάσουν»

Η δήλωση αυτή προκάλεσε μια σειρά από αντιδράσεις στα social media , ενώ «καυστική» ήταν η τοποθέτηση της παρουσιάστριας του MEGA , Ράνιας Τζίμα που πήρε άμεσα θέση για το περιστατικό.

Χαρακτηριστικά τα λόγια της ήταν:

«Με συγχωρείτε πολύ, αλλά είναι μείζον πρόβλημα να ακούμε αρχηγό κόμματος που μόλις μπήκε στη Βουλή να ευχαριστεί καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση, φυλακισμένο για τη συνεισφορά του στην είσοδο του κόμματος αυτού στη Βουλή. Περαστικά μας, και θα πρέπει να το υποστούμε όλοι από αύριο».

Αναλυτικά όλη η δήλωση του Β. Στίγκα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων :

«Η ισχύς εν τη ενώσει είναι κάτι το οποίο λείπει από τη χώρα μας. Μέσα από την καρδιά μου, στον δύσκολο αγώνα που κάναμε για 3 εβδομάδες, θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όσους μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστώ και τα εκατοντάδες μέλη μας σε όλη την Ελλάδα που δουλέψαν ακούραστα για να φτάσουμε ως εδώ και να μπούμε στη Βουλή με ένα σχετικά καλό ποσοστό, για τώρα.

Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη, που ήταν το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών του ελληνικού λαού, νέο ύφος και ήθος στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι Σπαρτιάτες ήταν ένα δίκτυο κοινωνικής δράσης που βοηθούσε τους αδυνάμους συμπατριώτες μας που είχαν κουραστεί τα χρόνια του μνημονίου

Στόχος να βρισκόμαστε δίπλα στον Έλληνα, τον άνθρωπο που υποφέρει και δεν μπορεί να βρει το δίκιο του».

Με καταμετρημένο το 99,61%, οι Σπαρτιάτες μπαίνουν στη Βουλή ως πέμπτο κόμμα μετά τις χτεσινές (25.06.2023) εκλογές, συγκεντρώνοντας 4,64%. Εκλέγονται 12 βουλευτές τους, όλοι άνδρες.

Όσον αφορά στις κορυφαίες επιδόσεις τους, οι Σπαρτιάτες πήραν 7,56% στη Β’ εκλογική περιφέρεια της Δυτικής Αττικής, ενώ υψηλά ποσοστά πήραν στη Λακωνία (7,36%), τη Δράμα (5,99%), τη Μεσσηνία (5,92%) και την Ημαθία (5,80%). Ενώ σε απόλυτους αριθμούς κατάφεραν να συγκεντρώσουν 241.631 ψήφους.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…