Ράνια Τζίμα: Ο Άδωνις με προσέβαλε... δεν μιλάμε

Η δημοσιογράφος μίλησε για την επιθετικότητα και την αγένεια του υπουργού

NewsRoom 28/01/2021 | 11:26

Στην ένταση που δημιουργήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν φιλοξένησε τον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέρθηκε η Ράνια Τζίμα.

Η γνωστή δημοσιογράφος περιέγραψε τη συμπεριφορά του υπουργού εξηγώντας πως η επιθετικότητα και η αγένεια του την έκαναν να νοιώσει αμήχανα και να μπει σε θέση άμυνας. Και μπορεί αυτά τα τηλεοπτικά χαρακτηριστικά να ικανοποιούν τη διάθεση ακραίων οπαδών της γαλάζιας παράταξης αποδεικνύεται όμως πως στην πράξη δημιουργούν... μόνο «προβλήματα» στην κυβέρνηση.

«Μα και με τον Άδωνι δεν ήθελα εγώ να μαλώσω. Με έφερε σε αυτό το σημείο να θέλω να αμυνθώ γιατί με προσέβαλε», δήλωσε η Ρ. Τζίμα φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Ενώ στη συνέχεια και σχετικά με το αν έχει λυθεί το θέμα μεταξύ τους, απάντησε πως «δεν έχουμε μιλήσει. Εγώ δεν έχω να πω κάτι γιατί ξεκίνησε εκείνος. Βγήκε και μου είπε χαρακτηριστικά εσείς κυρία Τζίμα και είπε και έναν χαρακτηρισμό και οι τάδε συνεργάτες και το δελτίο σας..»

«Όταν μου προσβάλεις τους συνεργάτες και το περιβάλλον που εργάζομαι, εγώ θα το υπερασπιστώ. Πόσω μάλλον θεωρώ οτι έχω και δίκιο. Παίζει ρόλο και ο τρόπος. Εγώ δεν πήγα στην συνέντευξη αποφασισμένη να καυγαδίσω. Να αμυνθώ ναι, για αυτό και είχαμε και τα αποσπάσματα έτοιμα σε περίπτωση που χρειαστεί να συζητήσουμε πάνω σε αυτό. Η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή», εξήγησε η δημοσιογράφος.

Θυμίζουμε το επίμαχο επεισόδιο στο δελτίο του ΜΕΓΚΑ: