Ράνια Σβίγκου: Διπλωματική επιτυχία της Ελλάδας και της Κύπρου η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου  

«Επιτυχία τόσο της Ελλάδας, όσο βέβαια και της Κύπρου» που επιτεύχθηκε με «σωστές και συντονισμένες κινήσεις της ελληνικής και της κυπριακής πλευράς, από την πρώτη στιγμή», χαρακτήρισε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε παρέμβασή της στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, η υποψήφια βουλευτής της Α' Αθήνας, Ράνια Σβίγκου.

Ρανια

Πρόσθεσε, επίσης, πως η Ελλάδα περιμένει η Τουρκία να κατανοήσει το μήνυμα, να αντιληφθεί την απομόνωσή της και να σταματήσει κάθε ενέργεια η οποία είναι προκλητική και παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κληθείσα να σχολιάσει τη στάση της ΝΔ, η Ράνια Σβίγκου χαρακτήρισε θετικές τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «ακούγεται εντελώς παράταιρη η συζήτηση που έγινε τις προηγούμενες μέρες, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για την σύγκληση του ΚΥΣΕΑ. Όλα αυτά ακούγονται πλέον γραφικά».

Συνεχίζοντας διερωτήθηκε, αν τελικά η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας «δραματοποίησαν» την κατάσταση, όπως κατηγορήθηκαν από την αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Καταλαβαίνετε ότι όταν η Ε.Ε. βγαίνει με μια τέτοια απόφαση, η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή. Τις προηγούμενες μέρες λέγατε ότι δεν έπρεπε να συγκαλέσουμε το ΚΥΣΕΑ, γιατί ήταν του Αγ. Πνεύματος, ανησυχούμε τους Έλληνες πολίτες και δραματοποιούμε την κατάσταση. Εντός της χώρας, καλό είναι αυτά τα ζητήματα να μην τα χρησιμοποιείτε για προεκλογικά παιχνίδια. Γιατί αυτό κάνατε επί πολλές μέρες».

 
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…