Newsroom

Newsroom

Ράλι Ακρόπολις: Το πρώτο σοβαρό ατύχημα σε ειδική διαδρομή στη Φθιώτιδα – Τραυματίστηκε συνοδηγός

Το αυτοκίνητο λίγο έλειψε να τυλιχτεί στις φλόγες όμως λειτούργησε το σύστημα πυρόσβεσης.

5674657

Η έξοδος από το δρόμο της SKODA Fabia Evo του Βρετανού Christopher INGRAM στην ειδική του Πύργου (ΕΔ8) ήταν το πρώτο σοβαρό ατύχημα στο φετινό Ράλι Ακρόπολις.

Σύμφωνα με το lamiareport , το αυτοκίνητο λίγο έλειψε να τυλιχτεί στις φλόγες όμως λειτούργησε το σύστημα πυρόσβεσης.

Ωστόσο, δεν γλύτωσε τον τραυματισμό – ευτυχώς ελαφρύς – ο συνοδηγός του Craig DREW και χρειάστηκε η είσοδος ασθενοφόρου. Η ειδική φυσικά διακόπηκε και έγινε επανεκκίνηση

Τα Hyundai προελαύνουν

Με τρομερά δραματικό τρόπο ολοκληρώθηκε η 9η ειδική διαδρομή του EKO Ράλi Ακρόπολις 2022. Τα προβλήματα το Sebastien Loeb με τον εναλλάκτη στο Ford Puma, ανάγκασαν τον Γάλλο να μην εκκινήσει την ειδική αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο στους οδηγούς της Hyundai να πάρουν τα ηνία.

Ταχύτερος στην ειδική διαδρομή «Περιβόλι 1» ήταν ο Thierry Neuville με το Hyundai i20. Ο Βέλγος βρήκε την ευκαιρία να ανεβάσει τον ρυθμό του και να κινηθεί γρήγορα με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη στην Ε.Δ. και ταυτόχρονα να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της Γενικής Κατάταξης.

5674670

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…