Ραγκούσης: Ο Χαρδαλιάς οφείλει απαντήσεις για τη βάπτιση Γεωργιάδη

«Να απαντήσει σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς στα 4 ερωτήματα που υποβάλαμε για τη βάπτιση του κ. Γεωργιάδη»

5174369

Στο ζήτημα του ξεκαθαρίσματος των θολών σημείων γύρω από τη βάπτιση του Άδωνη Γεωργιάδη επικεντρώθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξη του στο OPEN, επιμένοντας ότι ο κ. Χαρδαλιάς οφείλει να απαντήσει σε τέσσερα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν από το περιστατικό και τις κατηγορίες περί παράβασης των μέτρων κατά του κορονοϊού. 

«Kάποτε λέγαμε ότι κάτι που είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση κατά πάσα πιθανότητα ισχύει ότι η βάπτιση αυτή που πραγματοποιήθηκε με νονό τον κύριο Γεωργιάδη δεν ήταν ούτε νόμιμη ούτε ηθική», ανέφερε.

Ο κ. Ραγκούσης, πρόσθεσε, ότι «θα περιμένουμε τις απαντήσεις, αλλά θα πω κάτι γι’ αυτό, οτι δε θα τις περιμένουμε μέσα από την κοινοβουλευτική μόνο οδό, γιατί τα ερωτήματα μας πήραν ήδη δημοσιότητα, άρα ο κύριος Χαρδαλιάς είναι υποχρεωμένος σήμερα να τοποθετηθεί

«Εμείς ζητούμε κοινοβουλευτικά, αλλά και δημοσίως σήμερα από τον κ. Χαρδαλιά, ο οποίος υποχρεούται -και μέχρι σήμερα είναι προσεκτικός- να δώσει τις απαντήσεις σε 4 ερωτήματα», συμπλήρωσε και εξηγεί αναλυτικά σε ποιά ερωτήματα οφείλει ο κ. Χαρδαλιάς απαντήσεις:

-Ποια είναι η νομοθετική διάταξη σύμφωνα με την οποία προβλέπεται η δυνατότητα να εκδοθεί μια τέτοια ειδική άδεια για την πραγματοποίηση του μυστηρίου της βάφτισης;

-Πόσες τέτοιες άδειες  έχουν  δοθεί; Έχει δοθεί μόνο μία κατ´ εξαίρεση για τον κύριο Γεωργιάδη και το άλλο κρατικό στέλεχος της επιλογής του κυρίου Μητσοτάκη; Έχουν εκδοθεί άλλες πόσες είναι το δεύτερο ερώτημα.

-Επειδή ο κ. Γεωργιάδης έδωσε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο, το οποίο δεν έχει ούτε αριθμό πρωτοκόλλου πάνω-δεν υπάρχει δημόσιο έγγραφο που δε μνημονεύει τον αριθμό πρωτοκόλλου στην αρχή του εγγράφου- ούτε καν μνημονεύει τις διατάξεις με βάση τις οποίες έχει αυτό το έγγραφο εκδοθεί.

-Ζητούμε και τον αριθμό πρωτοκόλλου και την αίτηση που κατά τ’άλλα ο κύριος Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι έχουν υποβάλει οι γονείς, για να πάρουν αυτή την εξαιρετική άδεια, που εμείς δε γνωρίζουμε να προβλέπεται από κάποια διάταξη νόμου, όπως και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου ειπε το ίδιο πράγμα και αρα λοιπον να απαντήσουν σ´ αυτά τα 4 ερωτήματα .

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…