Newsroom

Newsroom

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Ανατροπή με τον θάνατό της – Είχε αφήσει γράμμα (Video)

Την συγκλονιστική αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, καθώς εκτός από το γεγονός ότι μόλις πριν λίγο όπως έγινε γνωστό, ταυτοποιήθηκε η σορός της, σύμφωνα δε με νέες πληροφορίες, η 53χρονη είχε αφήσει ένα γράμμα προτού πεθάνει.

Την αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά στο STAR. Όπως αποκάλυψε η συγκάτοικος της, πριν εξαφανιστεί η 53χρονη είχε αφήσει ένα γράμμα που έχει στην κατοχή της.

Σύμφωνα με την συγκάτοικό, το γράμμα αυτό απευθύνεται στον πατέρα της Σταυρούλας, Ζήση, και το οποίο η 53χρονη το άφησε πριν εξαφανιστεί και εν τέλει βρεθεί νεκρή στον Πόρο, τρεις ημέρες μετά.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν απορρίψει το ενδεχόμενο αυτοχειρίας της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό του πνιγμού μετά από κατανάλωση αντικαταθλιπτικών.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση για τα αίτια θανάτου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το θρίλερ…

Η ταυτοποίηση της σορού της Σταυρούλας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίηση του DNA που λήφθηκε από τον πατέρα της επιβεβαίωσε τις υποψίες που έφταναν μέχρι και την βεβαιότητα, για τον θάνατο της 53χρονης.

Η σορός της βρέθηκε στον Πόρο, όπου ξεβράστηκε από την θάλασσα τον Αύγουστο, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε πάει για νυχτερινό μπάνιο στο Παλαιό Φάληρο και για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 53χρονης είχαν χαθεί από τον περασμένο Αύγουστο και πριν από λίγες μόλις μέρες (7 μήνες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή της) η υπόθεση άλλαξε τροπή και την ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Οι Αρχές έβλεπαν πιθανό έγκλημα πίσω από την υπόθεση, κάνοντας φύλλο και φτερό τη ζωή της 53χρονης. Τα προσωπικά της αντικείμενα, ακόμη και ο φορτιστής από το κινητό της τηλέφωνο, βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμά της, όπου έμενε με τη φίλη και συγκάτοικό της για χρόνια.

Η δήλωση εξαφάνισής της ήρθε πολύ αργά στα χέρια των αρχών. Ενώ εξαφανίστηκε τον Αύγουστο, επίσημα την αναζητούν από τον Νοέμβριο.

Όπως εξήγησε η ξαδέλφη της αγνοούμενης η συγκάτοικός της δε δήλωσε την εξαφάνισή της. Τυχαία ξεκίνησε να την αναζητεί ο ιδιωτικός ερευνητής, Χάρης Βεραμόν, ο οποίος ενημέρωσε τους συγγενείς της Σταυρούλας που βρίσκονται στη Λάρισα.

Η οικογένεια της, ένιωσε ανακουφισμένη από το γεγονός ότι το Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση, καθώς θεωρούν ότι κάτι κακό της έχει συμβεί.

Περισσότερα σε λίγο…

Ειδήσεις σήμερα:

Κουτσόπουλος: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του κριτή του MasterChef – Το ποσό που του άρπαξαν

Πάτρα: Θρήνος για τους 2 νεαρούς που σκοτώθηκαν ακαριαία στο τροχαίο – Οι πρώτες εικόνες

Γλυφάδα: Συνελήφθη γνωστή επιχειρηματίας για φοροδιαφυγή

Τσακαλώτος: Το εμπαθές σχόλιο για Τσίπρα και η απάντηση Κύρτσου – «Δεν αφορά κανένα»

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

dimitrakopoulos

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

Τι είπε ο δικηγόρος του γιατρού του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου σχετικά με τις καταγγελίες…