Ραγδαίες εξελίξεις στο Champions League: «Ρεάλ, Τσέλσι, Σίτι θα αποβληθούν από τα ημιτελικά του Champions League»!

Ο πρόεδρος της δανέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA μίλησε στο δίκτυο DR, τονίζoντας πως η διοργανώτρια αρχή του Champions League πρόκειται να ανακοινώσει μέχρι την Παρασκευή (23/4) την αποβολή των τριών από τις τέσσερις φιναλίστ των ημιτελικών, δηλαδή τις Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες ανήκουν στα ιδρυτικά μέλη της European Super League!

ap cham

Ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Δανίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Γέσπερ Μόλερ, υποστήριξε ότι την Παρασκευή η UEFA σε έκτακτη σύσκεψη θα αποβάλλει τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι από τους επερχόμενους ημιτελικούς του Champions League.

«Οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι θα αποβληθούν! Περιμένω να γίνει αυτό την Παρασκευή. Και τότε θα δούμε πώς θα ολοκληρωθεί το Champions League», είπε ο κ. Μόλερ σε δανέζικη εφημερίδα και πρόσθεσε:

«Θα γίνει έκτακτη σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής την Παρασκευή. Έχω την προσδοκία πως οι 12 ομάδες θα αποβληθούν άμεσα».

Αν φυσικά συμβεί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Και προκαλεί ερωτηματικά για το αν θα δοθεί το τρόπαιο απευθείας στην Παρί Σεν Ζερμέν ή θα γίνει κάτι διαφορετικό.

Αντίθετη με τη δημιουργία της European Super League τάχθηκε και η ισπανική κυβέρνηση, αφού νωρίτερα ο υπουργός αθλητισμού της χώρας είχε συναντηθεί με τους επικεφαλής των κυριότερων ποδοσφαιρικών ενώσεων και συλλόγων.

Ζητά επίσης από τους συλλόγους και τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου να βρουν τη λύση και να έρθουν σε συμφωνία, τονίζοντας πως οι ιθύνοντες των κορυφαίων ομάδων της χώρας (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο) εμφανίζονται «ανοιχτοί» σε διάλογο.

Ο συγκεκριμένος «πόλεμος» ξέσπασε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά την επίσημη ανακοίνωση για τη δημιουργία μιας κλειστής λίγκας, της European Super League, με 12 κορυφαίους συλλόγους να αποτελούν τα ιδρυτικά της μέλη.

Η UEFA έχει αντιδράσει έντονα μετά τις ανακοινώσεις που προκαλούν σχίσμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ενώ αρνητική θέση έχουν πάρει και οι οπαδοί των ομάδων, ειδικά στην Αγγλία.

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

2579781

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου,…

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

ΕΡΤ

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας…

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

Καταγραφή 25

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

«Η τακτική της δολοφονίας χαρακτήρων από τα φερέφωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα περάσει», αναφέρει…