Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού: Οι τοξικολογικές εξετάσεις δικαιώνουν την 24χρονη

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πόρισμα από τις τοξικολογικές επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

NewsRoom 18/01/2022 | 18:05

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο μετά από πάρτι. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πόρισμα από τις τοξικολογικές επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της 24χρονης. 

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Mega, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις.

Εάν τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία αναβαθμίζεται καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν και μπορεί να μετατραπεί σε κατηγορία βιασμού.

Δείτε το βίντεο