Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια: Βρέθηκε DNA του Μιχάλη Κατσουρή – Το καταλυτικό στοιχείο

«Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για ένα καταλυτικό στοιχείο» στην εξιχνίαση της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ.

MichalisKatsouris 1024x613 1

Εξαιρετικά σημαντικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή μετά από την επίθεση Κροατών Χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο MEGA ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για το DNA υπάρχει ένα πολύ σημαντικό εύρημα.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι στο κατασχεθέν μαχαίρι ενός εκ των Κροατών χούλιγκαν βρέθηκε αίμα το οποίο ανήκε στον δολοφονηθέντα φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για ένα καταλυτικό στοιχείο

Αν και πρόκειται για ένα καταλυτικό εύρημα, αυτό που δυσχεραίνει την έρευνα των Αρχών, ώστε να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να αποδοθεί κατηγορία, είναι το γεγονός πως στο μαχαίρι έχει βρεθεί και το αίμα ενός ακόμη ατόμου, άγνωστου μέχρι στιγμής, που δημιουργεί σύγχυση στις Αρχές για την αλληλουχία των γεγονότων.

Τρία άτομα φέρεται να γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη Κατσουρή

Από εξέταση του κινητού ενός άλλου χούλιγκαν, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία σε δεύτερη φάση, βρέθηκαν μηνύματα στα οποία αναφέρονται σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα –ασύλληπτα μέχρι σήμερα- και τα οποία όπως αναφέρεται στα μηνύματα, γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη. Αυτά τα τρία πρόσωπα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τις επόμενες μέρες.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…