Ραγδαίες εξελίξεις – Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει δημοσιογράφος – θύμα του Predator

Τι αναφέρει ο ο Βασίλης Σκουρής σε σημείωμα του στο iEidiseis, με το οποίο συνεργάζεται ο δημοσιογράφος που τον παρακολουθούσαν με το Predator

Σπύρος Σιδέρης - Predator

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο δημοσιογράφος Σπύρος Σιδέρης μετά τις αποκαλύψεις του Documento καθώς το όνομά του βρίσκεται στη δεύτερη λίστα των παρακολουθούμενων από το Predator.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος του iEidiseis και του Euractiv Σπύρος Σιδέρης, είχε δηλώσει ότι: «οι υποψίες για παραβίαση του τηλεφωνικού μου απορρήτου δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Είναι απαράδεκτο για έναν δημοσιογράφο να παρακολουθείται, στερώντας του στην ουσία βασικές αρχές ενός δημοκρατικού πολιτεύματος.

Καμία παρακρατική πρακτική δε θα με φιμώσει ή θα με φοβίσει. Η κατάλυση της δημοκρατίας δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει ανεκτή από κανέναν: τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη».

Τέλος, ο Βασίλης Σκουρής σε σημείωμα του στο iEidiseis, με το οποίο συνεργάζεται ο δημοσιογράφος, τόνισε πως «Όλοι οι συνάδελφοί του στο iEidiseis εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον Σπύρο. Εξάλλου…. μαζί μας άκουγαν όταν συνομιλούσαμε μαζί του για επαγγελματικά και όχι μόνο θέματα…»