Ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Προσάγεται με ελικόπτερο ο σύζυγος της Κάρολαϊν

Πληροφορίες του documento αναφέρουν ότι προσάγεται με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ από την Αλόννησο ο σύζυγος του θύματος

NewsRoom 17/06/2021 | 12:03

Με ελικόπτερο προσαγάγουν οι Αρχές σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr τον 32χρονο σύζυγο της Κάρολαϊν Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μετά το τέλος του μνημόσυνου της 20χρονης που τελούνταν στην Αλόννησο.

Οι ραγδαίες εξελίξεις έρχονται λίγες μόνο ώρες μετά τα δημοσιεύματα πως έχουν βρεθεί νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Όπως φαίνεται ο κλοιός στενεύει για τους δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά πριν από σαράντα ημέρες σκοτώνοντας την 20χρονη Κάρολαιν.

Τα νέα στοιχεία

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα ευρήματα που έχουν προκύψει φέρονται ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση που συνταράσσει την κοινή γνώμη.

Η διαλεύκανση του μυστηρίου είναι θέμα χρόνου από την ΕΛ.ΑΣ και η σύλληψη του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας θεωρείται σίγουρη, με το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης να είναι πιθανότατα διαφορετικό απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.