Ραγδαίες εξελίξεις: Πιθανή συνάντηση Πούτιν με Ζελένσκι

Σε απάντηση σχολίου του εκπροσώπου του τούρκου προέδρου, ο Ντμίτρι Πεσκόφ εμφανίστηκε πιο θερμός από ποτέ για το σενάριο συνάντησης Πούτιν με Ζελένσκι 

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, εμφανίστηκε σήμερα πιο ένθερμος από ποτέ για το ενδεχόμενο συνάντησης του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και ουδέποτε το Κρεμλίνο απέρριψε το ενδεχόμενο συνάντησης, σήμερα ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, εμφανίστηκε πιο θερμός από ποτέ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι θα πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένη ώστε να παράξει αποτελέσματα.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε ο ίδιος: «Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνάντησης μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι. Θεωρητικά, είναι πράγματι δυνατό» είπε ο Πεσκόφ, ως σχόλιο σε όσα είπε ο εκπρόσωπος του τούρκου προέδρου Ιμπραήμ Καλίν.

Παράλληλα, ο Ντμίτρι Πεσκόφ επεσήμανε ότι «πρώτα, οι αντιπροσωπείες και οι υπουργοί πρέπει να κάνουν μέρος των εργασιών που απαιτούνται για να διασφαλίσουν ότι οι πρόεδροι δεν θα συναντηθούν μόνο και μόνο για να συναντηθούν, αλλά θα πραγματοποιήσουν επαφές που θα αποφέρουν αποτελέσματα».

Τέλος, συμπλήρωσε ότι: «Η θέση της Ρωσίας δεν είναι μυστική, έχει διατυπωθεί και τεθεί υπόψη των ουκρανών διαπραγματευτών. Περιμένουμε να λάβουμε τις διευκρινίσεις τους».

Το τερμάτισε ο Γεραπετρίτης: Για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων φταίνε οι… παθογένειες

Το τερμάτισε ο Γεραπετρίτης: Για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων φταίνε οι… παθογένειες

Τη δική του πραγματικότητα έχτισε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, καθώς σε άρθρο του στην…

Καταγγελία-Μύκονος: Μαγαζί και Επιθεώρηση Εργασίας συνεννοήθηκαν για απόλυση εργαζομένου

Καταγγελία-Μύκονος: Μαγαζί και Επιθεώρηση Εργασίας συνεννοήθηκαν για απόλυση εργαζομένου

Πληθαίνουν οι καταγγελίες αναφορικά με τις εργασιακές και όχι μόνο σχέσεις, καταστημάτων στη Μύκονο. Ακόμα…