Η Pega καλεί τον Ανδρουλάκη να καταθέσει για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της PEGA που είχε πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε αποκλειστεί με τον ίδιο να υποδεικνύει ως υπεύθυνο για τη μη κλήση του το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

5500014

Λίγες ημέρες πριν βρεθεί η επιτροπή Pega του Ευρωκοινοβουλίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης καλείται να καταθέσει στην ίδια την επιτροπή για το σκάνδαλο των υποκλοπών και την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κληθεί να καταθέσει στην επιτροπή PEGA αύριο, Πέμπτη 5/10 στο πλαίσιο της δεύτερης συνεδρίασής της σχετικά με τις παράνομες παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και πολιτικών στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής που είχε πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε αποκλειστεί από τη συνεδρίαση και δεν είχε κληθεί για κατάθεση, με τον ίδιο να υποδεικνύει ως υπεύθυνο για τη μη κλήση του το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή PEGA θα βρεθεί στην Ελλάδα στις 3-4 Νοεμβρίου όπου αναμένεται να ζητήσει να γίνει ακρόαση του Μητσοτάκη, Δημητριάδη, Λαβράνου και Μπίτζιου, των προσώπων δηλαδή, που δεν καλέστηκαν ποτέ στην εξεταστική επιτροπή.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…