Newsroom

Newsroom

Ραφήνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δράστες της δολοφονίας του 42χρονου

Για ένα σκούντημα στην τουαλέτα νυχτερινού κέντρου, τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Ιουνίου, στην περιοχή της Ραφήνας, φαίνεται ότι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ένας 42χρονος, από τους δύο 24χρονους που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία.  

dolofonia rafina sante steno 750x430 1

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δύο 24χρονοι έχουν αλβανική καταγωγή, ενώ ο ένας εξ’ αυτών έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Οι κατηγορούμενοι οι οποίοι παραδόθηκαν μόνοι τους στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οδηγήθηκαν σε ανακριτή και αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία. Σε βάρος του Έλληνα (σ.σ. με καταγωγή από την Αλβανία) και του Αλβανού, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Σημειώνεται ότι επιβεβαιώνονται πως η δολοφονία του 42χρονου έγινε κυριολεκτικά για ασήμαντη αφορμή. Το θύμα διασκέδαζε με παρέα  μέχρι τη στιγμή που πήγε τουαλέτα και από λάθος έσπρωξε ένα μέλος της άλλης παρέας. Υπήρξε ένταση και διαπληκτισμός μέσα στο μαγαζί, ωστόσο, με παρέμβαση των ψυχραιμότερων όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό έληξε εκεί. Η πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν τελείως διαφορετική. Το θύμα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου κατέληξε. Τα χτυπήματα στο κεφάλι του είχαν προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία.

(Πηγή φωτο irafina)

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…