Ράδιο Αρβύλα: Τι απαντά ο Κανάκης για τον τσακωμό στο μπαρ της Θεσσαλονίκης (video)

Σε εξαιρετικά εύθυμη διάθεση, ο Αντώνης Κανάκης απάντησε και διέψευσε την πληροφορία για τον τσακωμό με άγνωστο στο μπαρ της Θεσσαλονίκης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο 

kanakis

Πολλά ήταν τα χθεσινά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Αντώνης Κανάκης πιάστηκε στα χέρια με έναν άγνωστο εξαιτίας του Στάθη Παναγιωτόπουλου 

Συγκεκριμένα, χθες κυκλοφόρησε η ειδησεογραφική πληροφορία που ήθελε τον Αντώνη Κανάκη να επισκέπτεται ένα μπαρ στη Θεσσαλονίκη και να διαπληκτίζεται με έναν άγνωστο επειδή του ζητούσε να μάθει για την υπόθεση της εκδικητικής πορνογραφίας που βαραίνει το πρώην συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όμως τίποτα από τα παραπάνω φαίνεται ότι δεν ισχύει. Στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής των Ράδιο Αρβύλα, ο ίδιος διέψευσε τις παραπάνω πληροφορίες σε αρκετά εύθυμη διάθεση.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε ο ίδιος απαντώντας σε ένα σχόλιο του Κιούση ο οποίος προσπάθησε να δώσει μια εύθυμη νότα στην όλη συζήτηση:

«Πραγματικά ζούμε τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής δημοσιογραφίας σε αυτή τη χώρα, με διαφορά. Μπορεί να μην το πιστέψει κανένας αλλά δεν έχει σημασία. Έχω να βγω από το σπίτι 7 χρόνια περίπου και μπαίνω μέσα και μου λέει ο Κιούσης. Πήγες σε κάνα μπαρ και πλακώθηκες;»

Σε όλη τη κουβέντα ήταν χαρακτηριστική η εύθυμη διάθεση που επικρατούσε μεταξύ των κεντρικών παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 19:40 και μετά:

 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους