Ράδιο Αρβύλα: Με αφορμή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Γεωργιάδης ξεπλένει Μενδώνη και Λιγνάδη

Ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν χάνει την ευκαιρία να παίξει μικροκομματικά παιχνίδια ακόμα και όταν πρόκειται για περιπτώσεις έμφυλης βίας. 

2420116

Έχοντας ως μοναδική έγνοια το πως θα προωθήσει το δικό του αφήγημα και εν τέλει, πως θα ξεπλύνει την Λίνα Μενδώνη για τον Λιγνάδη, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να εργαλειοποιήσει ακόμα και την περίπτωση της νεαρής κοπέλας που έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας από τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο. 

Έτσι, ο Άδωνις Γεωργιάδης αντί να βρει να πει έστω και μισή λέξη για τη χθεσινή καταγγελία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση στα social media και να απευθυνθεί στον Αντώνη Κανάκη λέγοντάς του ότι χρωστά μια συγγνώμη στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, γιατί όταν ξέσπασε η υπόθεση ζητούσε την παραίτησή της Υπουργού.

Ασχέτως από το εάν γνώριζε ο Κανάκης ή όχι, είναι σαφές πως μπροστά σε τέτοιες καταγγελίες είναι ανεπίτρεπτα τα κομματικά παιχνίδια, σαν και αυτά που επιλέγει να κάνει ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης για ακόμα μια φορά, αρνείται να κοιτάξει κατάματα ένα υπαρκτό κοινωνικό πρόβλημα, και επιλέγει να αντλήσει ένα μικροκομματικό όφελος, ξεπλένοντας μάλιστα την ίδια στιγμή, την Λίνα Μενδώνη. 

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Υπουργού Ανάπτυξης:

 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…