Newsroom

Newsroom

Ρ. Δούρου: "Επικίνδυνη η στάση της κυβέρνησης Σαμαρά στο θέμα της Συρίας"

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με τη στάση της στο θέμα της επικείμενη επέμβασης στη Συρία, εξαπέλυσε η υπεύθυνη εξωτερικής…

dourou

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αναφορικά με τη στάση της στο θέμα της επικείμενη επέμβασης στη Συρία, εξαπέλυσε η υπεύθυνη εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «επικίνδυνη στάση» καθώς όπως τονίζει αγνόησε τον ΟΗΕ , η οποία είναι «καταδικαστέα» .

«Η στάση της ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι μόνο καταδικαστέα, αλλά και επικίνδυνη. Με την ευθυγράμμιση με τις πολεμοχαρείς επιλογές, η κυβέρνηση καθιστά τη χώρα όχι νησίδα σταθερότητας, αλλά παράγοντα στη γενίκευση της σύγκρουσης», τόνισε η κα Δούρου.

Παράλληλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε την απόφαση των Βρετανών βουλευτών να πουν «όχι» σε μια στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, η οποία όπως είπε εκθέτει την ελληνική κυβέρνηση.

«Η χθεσινή απόφαση των βρετανών βουλευτών να απορρίψουν τη συμμετοχή της χώρας τους στη σχεδιαζόμενη στρατιωτική επιχείρηση κατά της Συρίας, δεν συνιστά κόλαφο μόνο για τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον. Αποτελεί ήττα του στρατοπέδου του πολέμου. Και επίσης εκθέτει την ελληνική κυβέρνηση, η οποία, αγνοώντας τον ΟΗΕ, χωρίς να έχει ληφθεί σχετική απόφαση, έσπευσε να δηλώσει ”παρούσα” στη στρατιωτική επιχείρηση, παραχωρώντας όλες τις διευκολύνσεις χωρίς ακόμη να της έχει ζητηθεί τίποτε!», σημείωσε.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…